Lányok, nők ti mernétek így ilyen messziről hazamenni?
Figyelt kérdés
Egyik nap autóztam itthonról távolabbra, két falu között láttam, hogy egy fiatal lány (20 körüli) sétál át egyik faluból a másikaba, kb 4-5 kilóméter, az út szélén.
Elképedtem, hogy ennyire bátor és ilyen kitartó, mert ennyi azért nem kicsi táv, pláne városon/falun kívül.
Ti mernétek ilyet tenni, hogy ennyit legyalogoltok lakott területen kívül? Mert így akár meg is támadhatja valami ember vagy egy állat.
2020. febr. 10. 18:49
1/31 anonim válasza:
5 kilóméter olyan hatalmas nagy táv?
2/31 anonim válasza:
A távolság nekem nem sok, simán legyaloglok ennyit. Ami a biztonságot illeti, csak nappal, illetve a helytől is függ. De elvben simán.
3/31 A kérdező kommentje:
#1 nem a táv, inkább a biztonság még nappal is, bárki megtámadhatja, nappal sem látná senki igazán lakott területen kívül
2020. febr. 10. 18:55
4/31 anonim válasza:
Ha a saját lakóterületem körül van, és nem az ország másik végében, akkor simán hazasétálnék.
5/31 A kérdező kommentje:
#4 én azért még a saját településem mellett sem mernék, rossz emberek bárhol lehetnek, vagy esetleg pont arra járnak autóval akárki akár messzebbről is
2020. febr. 10. 19:01
6/31 anonim válasza:
nem olyan rossz a világ mnint hiszed. téged meghülyitett a média , bocs
7/31 anonim válasza:
Utolsoval ertek egyet. Ha pedig rám zuhan egy helikopter, akkor az a sors keze.
8/31 anonim válasza:
Ebben mi a durva? Nem nagy táv, nem éjszaka ment az út szélén, ehhez nem kell bátorság. Akkor inkább meg se említem, hogy fiatal nőként végigstoppoltam egyedül az összes környező országot :D
9/31 A kérdező kommentje:
mondom, NEM a távval van a baj, hanem az egyedülléttel, és a másoktól való távolsággal, ha segítség kellene
2020. febr. 10. 19:07
10/31 anonim válasza:
Nem mindenki olyan paranoiás, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!