Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lányok, nők ti mernétek így...

Lányok, nők ti mernétek így ilyen messziről hazamenni?

Figyelt kérdés

Egyik nap autóztam itthonról távolabbra, két falu között láttam, hogy egy fiatal lány (20 körüli) sétál át egyik faluból a másikaba, kb 4-5 kilóméter, az út szélén.

Elképedtem, hogy ennyire bátor és ilyen kitartó, mert ennyi azért nem kicsi táv, pláne városon/falun kívül.

Ti mernétek ilyet tenni, hogy ennyit legyalogoltok lakott területen kívül? Mert így akár meg is támadhatja valami ember vagy egy állat.

2020. febr. 10. 18:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Külföldön is mentem már éjszaka, mert ott gyakorlatilag nem volt tömegközlekedés.

21/L

2020. febr. 10. 19:13
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Igazabol az ember nem elheti ugy az eletet hogy folyton legyen valaki 3 lepesre “hatha segitseg kell”. Azert ennyire beszari mimozak ne legyunk. ;) akkor te nem is tudod milyen mondjuk egyedul setalni a tengerparton, vagy autozni egyedul egy kietlenebb reszen?
2020. febr. 10. 19:20
 13/31 A kérdező kommentje:
De, autózni rengeteget szoktam. De az nem ugyanolyan, mint mondjuk sétálni. Előfordulhat, hogy arra autózik egy rossz társaság, berángatnak az autóba, kirabolna, stb
2020. febr. 10. 19:21
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol az a fura, hogy manapság még vannak emberek akik képesek ilyesmin fennakadni és úgy állítják be a világot, mintha minden sarkon őrült veszélyek lesnének ránk.

Ennyi erővel szarni ne menjen egyedül az ember.

2020. febr. 10. 19:21
 15/31 anonim ***** válasza:
15%
Én nem mernék. Félnék.
2020. febr. 10. 19:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb eséllyel szenvedhetsz el autó balesetet, minthogy megtámadjanak az út szélén. Csak mondom.
2020. febr. 10. 19:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Átéltem hasonlót, mikor lekéstem az utolsó vonatot. 10 km, egyedül, vak sötétben, telefonnal világítva, de félúton lemerült a telefon. Ez kb 10 éve volt, 17 évesen. Akkor sem féltem, most sem félnék. Az, hogy megtámadnak, elrabolnak, megerőszakolnak, fényes nappal is megtörténhet, bárhol, bármikor. Szóval akkor ennyiből ki se mozduljon otthonról, aki ennyire fél. N
2020. febr. 10. 19:53
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném, de nem a “veszélyek” miatt, hanem mert nagyon lusta vagyok.😀
2020. febr. 10. 20:21
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Én előbb félek attól hogy jönnek az utok, farkasok mintsem hogy berángatnak egy autoba. De ebből is csak az látszik hogy te ilyen én meg olyan filmeket néztem :D...
2020. febr. 10. 20:32
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
*UFO-k
2020. febr. 10. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!