Milyen messziről jártok dolgozni?
Figyelt kérdés
Vagy milyen messziről jartok be Budapestre dolgozni? Kinek melyik:)
En 70 km s autóval, vidék.
2018. márc. 19. 21:40
1/14 anonim válasza:
Budapesti vagyok es altalaban olyan munkat kerestem mindig, ami kozel van, tehat maximum fel ora tomegkozlekedessel. Nem utazgatnek ennel tobbet.
3/14 anonim válasza:
Távolság nem hatalmas, 11 km. Tömegközlekedéssel így is több mint 1 óra. Budapesten belül.
4/14 anonim válasza:
Budapestról az agglomerációba, 15 km, kb 15 perc ajtótól ajtóig, kocsival. DE jártam 100 km-ről is
5/14 anonim válasza:
Pestről Budára járok, tömegközlekedéssel cirka egy óra, azaz napi több, mint másfél óra csak az utazással telik.
6/14 anonim válasza:
12. kerületből a 2. kerületbe. Ajtóból kilépve 45 perc elég a bejutásra, ha kegyes a BKV...
7/14 anonim válasza:
50 km-ről, 40 perc a zónázó vonattal a Keleti.
8/14 anonim válasza:
Lakásajtótól-irodaajtóig átlag esetben 40 perc, de néha 45 is lehet, ha lassú a villamos vagy nem jön, és 35 is lehet, ha valamiért nagyon gyors.
A gyakorlati helyem kb 50-60 perc volt, az egyetem 40-50, így ez gimi óta a legrövidebb táv.
Legalább átszállás nélküli és visszafelé a végállomáson szállok fel, így gyalorlatilag pihenek útközben.
9/14 anonim válasza:
Budapestre járok heti 3 napot dolgozni Veszprém megyéből, 148 km. Általában 2 óra vonattal.
10/14 anonim válasza:
Még gyerek előtt Vácról jártam. 20 perc gyalog a vonatig, 25 perc vonat (ha nem volt hó, felsővezeték-szakadás, napsütés, világvége), a nyugatiból fél óra bkv. Meg kb. fél óra volt még munkakezdésig, ha beért a vonat időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!