Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van olyan aki megbánta, hogy...

Van olyan aki megbánta, hogy faluba költözött?

Figyelt kérdés
Ősszel költöztünk a faluba, örököltem egy házat, felújítottuk. Ezelőtt mindig egy kisvárosban laktam, 20 km-re van, szóval szinte szomszéd település. Munkahelyem még nincs, mert letelt a gyes és még nem találtam munkát, a régi munkahelyemre nem tudok visszamenni mert csak egy évre voltam felvéve. Nem a házzal van a bajom, hanem ezzel a nyomott hellyel. Mindenhol öregek. Annyi a szórakozás, hogy boltba megyünk vagy séta vagy játszótér de ugye ilyen időben azt se nagyon lehet. Meg a kislányom ovis így nappal egyedül vagyok. Itt mindenki ismer mindenkit én meg olyan hülyén érzem magam. 5 hónapja lakunk itt és egyszerűen nem tudok megszokni. Mikor a kisvárosban laktunk 2 naponta jöttek a szüleim vagy mi mentünk, már csak hetente vagy kéthetente látom őket, ez is hiányzik. Nem tudom jó döntés volt e ideköltözni, de 2,5 millióba volt a felújítás, férjem rosszul is lenne ha azt mondanám el akarok innen menni. Meg nem is tudnánk városban venni házat annyi pénzünk nincs.

2020. jan. 3. 21:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

#11, #16 vagyok

A legszebbeket le se írtam még! Szintén amikor még nem volt kerítésünk, ugyanez a szomszéd minden megbeszélés nélkül gyomirtózott meg permetezett a mi kertünkben egy-két alkalommal. Onnan tudtuk, hogy utólag elmondta. Ez akkor volt, amikor még nem laktunk itt. A másik szomszéd - akkor már itt laktunk -, szintén úgy, hogy nem szólt nekünk, meggyújtotta a kertünk végében összegyűjtött zöldhulladékot. Egyszerűen hihetetlen! És ők ezt úgy veszik, hogy csak segíteni akartak... Amúgy elismerem, hogy nem makulátlan a kertünk meg a ház körüli rész, de azért igyekszünk rendbetartani, csak azt nem értik meg, hogy mivel ~30 évet laktunk panelban, nyilván nem fog úgy kinézni, mint egy echte falusié.

2024. ápr. 4. 15:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Ja, és hiába a sok természetközeli rész, az erdők, hegyek, kb sétálni nem lehet nyugodtan, vagy neadjisten kocogni, mert a szűk kis utakon biztos, hogy jönnek sorba a traktorok, kocsik,pedig azt hinnéd, hogy arra sok a túrázó, esetleg futó, de nincs kialakítva erre a célra normális rész, lent a faluban meg megbámulnak, kipletykálnak.
2024. ápr. 4. 15:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
11, 16-os, kitartást, átérzem!
2024. ápr. 4. 17:03
 24/25 anonim ***** válasza:

Tényleg sok dologban hasonlít a helyzetünk, úgyhogy átérzem, amit írsz! És tényleg nem hibáztathatunk senkit, csak magunkat!

Köszönöm!

2024. ápr. 4. 17:12
 25/25 anonim ***** válasza:
A 19 és 23-as is én vagyok megint. Igen, valóban, végülis senki nem tartott pisztolyt a fejünkben, de azért nem gyötörhetjük magunkat egy életen át, elvégre nem embert töltünk, vagy bankot raboltunk, ,, csak'' magunkat sodortuk boldogtalan helyzetbe a saját meggondolatlanságunk miatt. Lefogadom, hogy egyes olyan,, embereknek' ' nincs ekkora bűntudatuk, akik életfogytot kaptak pl,mint nekünk. Tudom, ez kicsit erős, de ez jutott eszembe. Ki tudja mit hoz még az életünk, biztos Te is még fiatalabb generáció lehetsz, reméljük, hogy mindkettőnknek lesz még lehetősége, hogy így, vagy úgy, de jobb és olyan ~létünk lehessen, amiben elégedettebbek lehetünk.
2024. ápr. 4. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!