Van olyan aki megbánta, hogy faluba költözött?
Igen, nagyon megbantam.
Inkább panel mint egy falusi ház.
A fiataloktól kezdve az orgekig, mindenki keveri a Sz..T, hallgatóknak állandóan.
Soha az életben nem költöztem volna ide ha tudom milyen ez.
Inkább azt bánja az ember, hogy onnan költözött el, ahol a rokonai, barátai voltak.
Én is így vagyok, 2000 óta.
Végül is mindenhol találok barátokat, de felnőtt korban már átjárni bratyizni valakikhez nem teljesen kerek dolog.
Így hát marad az, hogy leállok mindenkivel beszélgetni. :)
Néha hülyének néznek.
Igen megbántam, mint a kutya aki 7-et kölkedzett.
Vannak ismerősök a faluban, jóban vagyok mindenkivel. Mindenért utazni kell, 2 autó fenntartása , sok pénz és idő megy el csak ezét a semmibe.
Kedves Kérdezõ!
Négy hònapja költöztem vàrosbòl faluba,a lakàs nagyon szép,melyben lakom,de egyet nem néztem meg költözés elõtt: a busz menetrendet!
Napközben 2 òrànként jàr a busz.
Ezért nagyon kétséges,hogy hol és mikor talàlok àllàst.
Édesanyám városról falura költözött,de nagyon megbánta,mert rosszak a szomszédok,amit lehet ellopnak tőle,és a közösség nem befogadó-jött-mentnek tekintik a betelepülőket.
Egyébként az élet jóval nehezebb vídéken,a városban
Régi kérdés, azóta változott valami?
Minden vágyam a falu, de elhiszem, hogy valakinek nem jön be.
Tanulnék valamit, amíg otthon vagyok, amivel később tudnék a környéken dolgozni, vagy amivel lenne home office lehetőség. Vagy a faluban valami vállalkozást indítani?
Mondjuk 20 km nem a világ, ha ott van munka és szórakozás, oda be lehet járni. Rengetegen ennél sokkal többet utaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!