Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panellakók, akiknek nagyszájú,...

Panellakók, akiknek nagyszájú, hangos, zajos szomszédai vannak: hogy bírjátok, mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Csepeliek előnyben. Bár eddigi tapasztalataim szerint ez a "fajta" minden házban ott van, és egyre nehezebb velük mit kezdeni. Életemben nem hívtunk még rendőrt senkire, de kínunkban már ezt fontolgatjuk. Egész álló nap megy a hangos pofázás meg óbégatás alattunk, és ilyenkor nagyon nehezen lehet megmaradni a lakásban. Az egészben a legrosszabb a tehetetlenség. Illetve az, hogy mi hiába igyekszünk nem zavarni másokat, ha mások meg magasról tesznek az alapvető együttélési szabályokra. Tudjuk, több száz ilyen kérdés volt már, de ebből is látszik, hogy ez elég komoly probléma. Ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk, ki hogyan éli meg a saját harcát az alatta / fölötte / mellette zajongó idiótákkal.

2020. jan. 2. 21:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Már ha ezt szerencsének lehet nevezni...

Épp elég troll van már ezen az oldalon, úgyhogy nem lett volna rá szükség... ;)

2020. jan. 5. 17:41
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Sok embernek nincsen lakása, nekem ha lenne saját ugyan hogy nem panaszkodnék azon hogy mennyire hangosak a szomszédok. De mivel csak albérlő vagy így még belefér, hisz nem a tied, egy vagyont fizetsz másnak hogy ott lakhass. Ez esetben elvárható némi komfort vagy továbbmegy az ember máshová.
2020. jan. 8. 18:03
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ezek utan lehet, hogy aki a panel hazakat feltalalta, most a pokolban van bezarva egy apro panel kockaba, amibe minden oldalrol brutalisan szol a duborgo zene. De talan meg azok is oda kerulnek majd, akik masok idegeire mennek az eletben.
2020. jan. 8. 19:14
 24/30 A kérdező kommentje:
:D Meglehet.
2020. jan. 9. 10:24
 25/30 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nálunk is vannak ilyen proletárok. Szerencsére 67 éves, tehát nem sokára megdöglik. Plussz a felesége lakásban dohányzik, ez is abba az irányba mutat, hogy hamarosan két féreggel kevesebb lesz a Földön. Tipikus magyar honvédségi alkalmazott. Alja sunyi féreg, nulla aggyal, nagy magabiztossággal. Nehéz kezelni az ilyet. Sunyi gerinctelen embernek kell lenni ahhoz, hogy sunyi gerinctelen embereket kezeljünk.
2020. jan. 12. 21:09
 26/30 anonim válasza:
100%
Nekem anno a tömbben ,hazajött az alattunk lévő éjjel tök részegen.És bekapcsolta a Kossuth rádiót tiszta hangerőn ,és elaludt. Én lementem ,és kinyomtam a villanyóráját .Jó párszor eljátszottuk .Reggel mindig ott botorkált mikor visszanyomta . A felső öregasszony meg süket volt ,ezért bömböltette a tv t Azt a csatornát néztük amit ő így nem volt zavaró .Most falun egy szélső vályogházban azért csöndesebb .Persze itt is van kecske kakas rádiózó szomszéd,de ha az Ember a házba bejön ezek kizárhatók .Max az egér a padláson, de egy darab sajt az egérfogóba azt kuss van :)
2020. márc. 8. 21:35
 27/30 anonim ***** válasza:
70%

Magyarországon miért nincs olyan mint Amerikában?

Ott vannak olyan lakonegyed ek ahol például csak 50 év feletti emberek élhetnek, akik vállalják, hogy nem zajonganak, nem bömböletik a zenét nem túráztatnak motort, nem tartanak ugatós kutyák, és más zajos állatokat. Én sem bírom már a körülöttem lévők állandó zaját, füstjét. És itt a hatóságok semmilyen módon nem védik meg az embereket a szomszédjaiktól. Tényleg csak a költözés marad, de egyáltalán nincsen rá semmi garancia, hogy ott jobb lesz. Az ilyen állandó kényszer költöztetésekből meg milliárdosokká vállnak az ügyvédek, ők bezzeg kastélyba költözhetnek a pénzünkből.

2021. márc. 20. 20:00
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy példa volt, hogy ötven fölöttiek, én is bőven még alatta vagyok, de tényleg kellene különböző típusú lakóparkot építeni. Külön azoknak, akik szeretnek állandóan füstölni, dohányoznak, barbecuesnak, késő estig kerti partit tartanak. Külön a kutyásoknak hadd ugassanak, és sz.arják tele az utcát. Külön a sok gyerekes családoknak szép nagy játszótérrel. Külön azoknak, akik a tiszta jó levegőt szeretik és a csendet, részemről én ilyen helyre mennék lakni.
2021. márc. 20. 20:07
 29/30 anonim válasza:
100%

Amikor velem bunkó volt a szomszéd és hangoskodott, én akkor nagyon bevadultam és visszaadtam neki hagy élvezze egy kicsit. Dübörgő hard techno éjjel nappal az ö fala felé irányítva, kopogtam vettem a falat, "véletlenül", este 10kor álltam neki klopfolni a fala mellett, jó hangosan telefonáltam aztán végül láss csodát abbahagyta .

Ha alsó szomszédrol van szó, akkor odavagtam a porszívót, mondjuk éjszaka vagy hajnalban, klumpaba jártam vagy tűsarkúban, de a padló felé irányított hangfal is hatásos. Utána kuss volt.

Viszont legutóbb egy vékony betonfalu újépítésű lakásban laktam, értelmiségi környékén ott milyen érdekes meg tudtuk oldani hogy ne zavarjuk egymást, megbeszéltük ha éppen kicsit hangosabban fogom nézni a hazimozit.

2023. aug. 17. 10:50
 30/30 anonim ***** válasza:

A társasház mint koncepció figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az embereknek szükségük van külön élettérre és bizonyos távolságra egymástól. Az emberek toleranciaszintje nagyon különbözik. Mindenki más mértékben képes elviselni mások közelségét. Valaki mindent elvisel, valaki nem sokat. Ezt kellene elfogadni és így állni másokhoz.

Megoldásnak tűnik, ha valaki nem bírja és elköltözik, de nem mindenki teheti meg és lehet, hogy ahová költözni tud az is egy másik társasház. Vidékre különálló saját házba költözni sokba kerül mert hiába olcsóbb a falusi ház ha rá kell költeni még legalább kétszer, háromszor a vételárát és messsze van a városi munkahelytől és minden mástól. Sok olyan hirdetéssel találkozok mostanában, hogy falusi idős ember elcseréné a házát városi társasházi lakásra, mert a korszerűtlen vidéki házát már nem bírja fenntartani és messze is van, a bolt, az orvosi rendelő, a posta is végleg bezár. Társasházban élni sokkal olcsóbb és közel van mindenhez, csak hát el kell viselni, hogy a szomszédok 20-30 centiméter falvastagságnyira vannak.

Mindennek vannak előnyei és hátrányai.

2023. aug. 18. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!