A szomszéd porszivozik, mit tegyek?
A felettünk lakó hetente kiporszívózik, amivel nem is lenne baj, de olyankor két órán keresztül jár a porszívó és hangosan karistolnak a fejünk felett.
Egy időben volt hogy hétköznap elkezdték és este 8 után is még csinálták, szólva lett nekik, azért bocsánatot is kértek, azóta erről leszoktak.
Most elkezdtek hétvégén porszivozni, de délután 2 óra után szoktak, amit egyértelműen tilt a házirend! Beszéltem már velük többször, olyankor mindig azzal jönnek, hogy mikor máskor csinálnák meg, dolgoznak meg mit tudom én, hova járnak.
Mit csináljak még velük, hogy megértsék? Az ember nem tud pihenni hétvégén vagy ünnepnapokon, mert húzogatják a porszívót a fejük fölött. Hiába mutattam nekik a házirendet, hogy 2 után tilos, nagyjából tesznek rá.
Kérdező, engedd el...
Túl lehet élni. Én is panelban lakom. Itt is vannak ilyenek, de a legtöbb esetben észre sem veszem, mert csinálok valamit vagy legalább filmet nézek.
Tudom pontosan milyen hangos közvetlen felülről a porszívó és milyen ha a padlón tologatják. Picit lehet hallani, nem olyan nagy dolog.
8 óra után csinálhatják egészen 10ig, nem illegális meg amúgy is akkor még mindenki ébren van.
Amúgy igaza is van. Ki vagy te hogy megmond neki mikor poszivózhat. Lehet csak hétvégén ér rá. Meg mi a baj azzal ha 2 után csinálja. Nem lenne rosszabb ha reggel 8kor csinálná amikor aludni próbálnál még, mert hétvége van.
Ne foglalkozz vele.
"milyen hazirend tiltja a 2 ora utani porszivozast?"
Hétvégén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!