Idegesítő felső szomszédokkal mit tudok csinálni?
Ilyen a panel. Én normális emberekkel élsz együtt és észre sem veszem, hogy vannak szomszédaim, de az előző helyen ahol laktam óriási parasztok voltak a szomszédaim.
Semmit nem lehet tenni. Ilyenek ellen, mert nincs fent házibuli ahol tombolnak és kitudod hívni a rendőröket, csak apróbb rövidebb hangok amik egésznap vannak.
Az ilyenek nem érzik kényelmetlenűl magukat ha magalázod publikusan.
Azt veszem le a kérdésből, hogy nő vagy, de mindegy is. Valószínűleg nem vagy intimidáló, hogy komolyan vegyék a felkérésed, hogy legyenek csendesebbek mert már megtetted.
Ha meg elkezdesz bosszút állnik, ők is vissza fognak vágni és sokkal rosszabb lesz a helyzet.
Költözz el, vagy tanulj meg ezzel élni.
Nalunk is 5 ev csend,nyugalom
majd uj szomszed a felsö lakásban.Fiatal 30-as pár.Mi is fiatalok vagyunk.
Reggeltöl estig vizilo trappolas,pihenöidöben is mindig ment a mosogep,
vasarnap reggelente 6kor arra keltünk h porszivoznak,de nem ám finoman hanem ugy jol nekicsapkodjak a butoroknak,ajtofelfanak...allandoan zengett tölük a lakas.
Hetvegen buli haverok,hangos zene
Minden nap a nyögesek,kijött a joidö nyitott ablaknal csinaltak
mar a faszi hangjat is lehet hallani igy
kifordult a gyomrom
Szoltunk szepen,a föberlöjüknek szoltuk
a hazfenntarttoknak,volt rendör is.
Semmi nem hasznalt.
Idegi roncsok lettünk ferjemmel.Mig normalis ember varja a hetveget
en pentekn gyomorgörcsel mentem haza,hogy Uristen 2 napig itthon kell lenni.Sokszor elmenekültünk otthonrol.
6 honap utan azt mondtuk eleg volt.
Juliusban elköltöztünk.
Igaz h dragabb a jelenlegi lakas de minden penzt meger.
Sikerült összeszedni magunkat,sikerült ujra joetvagyal enni.
Sokat fogytunk,50 kilos nö vagyok,46,5 kgra lefogytam abban a par honapban.
Eletünk legjobb döntese volt.
Azota is ott laknak.Az ujak is panaszkodnak rajuk.
Nem tudom sikerül barmit is tenniük.
Kitartast!Nem fog valtozni semmi csak max ha kirakjak öket vagy elköltöznek
A panelban egymasra vagyunk utalva.
Legtöbb helyen figyelünk egymasra
Eleg 1 idiota szomszed es pokol az eleted😔
Közben itt kiderült, hogy alattunk laknak nem felettünk. Viszont a felső szomszéd meg elkezdett magassarkúban sétálgatni, én meg adtam az érzésnek, ahogy a csövön kifért.
Kiírtam már azt is, hogy nem érdekli a lakókat a szexuális életük, már többen is panaszkodtak rájuk. Változni nem változott semmi, a kis üzenet fél óra alatt eltűnt. Szerintem ezt már amúgy direkt csinálják.
Most megint ott tartunk, hogy reggel megyek dolgozni, de pihenni nem tudok, mert őket kell hallgatnom.
Jövőhéten éjszakás leszek, szerintem újra csak adni fogok az érzésnek amikor reggel hazaérek. Előbb-utóbb csak lesz valami.
13# Az a baj, hogy ebben a történetben te vagy az idegesítő otthon ülős macskás néni, aki mindenen felhúzza magát, mert semmi izgalmas nincs az életében.
Kicsit olyan mintha már elkezdted volna élvezni, hogy ütögetheted a radiátort és hogy szervezkedhetsz, kiírhatsz a falra dolgokat.
Csak hagy a témát békén, mert ahogy már te is leírtad a folyamatos baszogatásoddal a felső szomszédonak kicsit betelt a pohár és már bosszúból hangoskodnak úgy hogy nem is tőlük jött eredetileg a zaj.
Meg amúgy te valószínűleg sokkal idegesítőbb vagy a többi lakónak, mert az egész házban lehet hallani a radiátoros kapácsolásodat a szomszédodat meg csak 1 emelettel feljebb és lejebb valószínűleg.
Plusz nem váltod ki a kívánt hatásodat. Maximum nevetnek egy jót amikor meghalják, hogy ütögeted a radiátort.
Ha abba is hagyják amit csinálnak valószínűleg nem miattad teszik, csak pont akkor ütögetted a radiátort amikor már a végén jártak akármit is csinálak.
Engedd el. Mindenkinek jobb lesz, főleg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!