Mit csináljak a füvező szomszédokkal?
Adott egy albérlet, ahol 6 éve élek. Kezdetben nem voltak szomszédok, de pár éve elkészült a mellettünk lévő lakás, és azóta azt is kiadják. Eddig egy nagyon kedves pár lakott itt, de néhány hónapja kiköltöztek, és a helyükre fiatal fiúk jöttek, akik folyamatosan bent füveznek. Ezzel nem is lenne gond, de a szag, ami a szomszédból árad, az nagyon brutál, és sajnos hozzánk is átjön. Ha valamitől rosszul vagyok, akkor az az émelyítő marihuána szag...
Gondoltam rá, hogy nekik szólok, hogy esetleg menjenek ki a parkba szívni, de nem akarok minden lében kanál lenni, ráadásul, ha nem jönne be a kérés, akkor tudnák, hogy én vittem "tovább" az ügyet (tulajdonos, gondnok stb.)
Szerintetek hogy lenne célszerű megoldani ezt a szituációt, kinek szóljak elsőre? Aki nem akar se cigifüstöt, se fűszagot szívni egy fárasztó nap után, az mit tegyen?
27 N
Mondd meg nekik frankón, egyenesen a problémádat, amit itt is leírtál.
Bekopogsz (a legjobb ha megkérdezed, hogy bemehetsz e addig, a diszkréció miatt), aztán normálisan megkéred őket, hogy menjenek ki például a parkba, vagy találjanak ki valami megoldást, mert átjön a szag és zavar.
Ha elsőre nem használ, másodszorra is bekopogsz, még mindig normálisan, és szólsz nekik, hogy: srácok, egyszer már megkértelek titeket tök rendesen, nem akarok beleszólni a dolgotokba vagy egy szemét kis spicli lenni, de ha a szép szó nem használ, nem tudok mást tenni, mint szólni a közösképviselőnek vagy a tulajnak.
És kb ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!