Mit tehetünk az ilyen szomszédokkal?
Dehogynem. Kihívod a rendőrt, megmondod, zavar a fű szaga. Öt percen belül ott lesznek.
Én is így szoktam. Ha azt mondom, a parkban fiatalok üvöltenek, zenét bömböltetnek, kiabálnak, nem tudunk egész nyáron aludni, azt mondja a diszpécser, nincs elég járőr, várjunk. Ha azt mondom, kiskorúak füveznek és valamin összeverkedtek, azonnal jön a rendőrség.
#3: Nem elég hogy undorító, hogy közterületen szórakozó fiatalokra kihívod a rendőröket, de még hazudsz is nekik, hogy füveznek?
Talán nem poénból elfoglaltak a rendőrök erre nem gondoltál?
Tudod mekkora bajba kerülhet valaki, mert ráfogják, hogy drogozott? Egész életét tönkreteheti!
gusztustalan aljasság ez az egész...
Kérdezőnek is vannak további JÓL BEVÁLLT lehetőségei a folyton hangos lakók elnémítására!
Nekem is volt ilyen problémám sőt velem is volt ilyen probléma. Sőt az egész világon vannak hangos szomszédok...
Itt van néhány megoldás mielőtt még valaki a TEK-et küldetné ki:
-Szólni a közös képviselőnek
-szólni az albérlet tulajdonosának, vagy ügynökségének.
-írni neki egy levelet, amiben felszóllítod, hogy rendőrség elé viszed az ügyet legközelebb.
-vagy dörömbölni az ajtaján, és óbégatni hajnali 3kor a folyosón hogy mindenki felébredjen a házban aki még nem tette meg ezelőtt,és üvöltözni, hogy hallkabban beszélgessenek, mert mindenki szeretne aludni. És ez legalább olyan magyaros megoldás
-Ha ezek sem működnek na akkor lehet bemenni egy közeli rendőrörsre, és panaszt tenni, hogy állandó hangzavar van.
Nem pedig rendőrt hívni egyből.
Tudom, hogy ezt valamiért 50 éves kor felett nehéz felfogni, és tudom, hogy milyen szar dolog az, ha van egy hangos szomszéd az acélbunker vastagságú panelpapír mögött, de én sem hívtam ki a rendőröket sem azért, mert 50 fős házibulit tartottak a szomszéd másfél szobás lakásában, sem azért amikor júniustól szeptemberig 3 gyerek szinkronban bőgött, sikított bőgött, sikított.
Ki beszélt itt hangzavarról? Nem hangosak, csak füveznek, ami büdös, nem tudunk szellőztetni, kiteregetni, mert napokig érződik a lakásban, a ruháinkon, nem mellesleg a lépcsőházban is érződik, pedig egy teljesen felújított, szép házról van szó.
A többiek válaszát pedig megköszönöm, édesanyám párja rendőr volt, őt merem csak megkérni, hogy menjen le szólni nekik, mert engem nem biztos, hogy lányként komolyan vennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!