Ti mit csinálnátok a szomszédokkal? Nem bírom már idegileg.
Mióta itt a nyár a szomszédban van egy medence. (kertszomszéd, az ő kertje pont a hálószobámhoz közel van)
2 kisgyerek állandóan pancsolnak és hangosak. Engem ez víz csobbanás idegesít, de mikor az apjukkal van az haggyán.
Most az anyjuk volt kint és annyira idegesítően röhög vagy kacag vagy óbégat, hogy felkeltett a délutáni alvásomból.
Nyelvvizsgára is készülök, nem tudok így koncentrálni csak éjjel.
Napozni sem tudok kimenni.
Olvasni egy könyvet esélytelen.
Nem is az zavar, hogy 1-2 alkalommal hanem tényleg minden egyes nap...
Szóval én a kertbe már ki sem megyek, pedig direkt azért jöttünk kertes házba, 3 szor annyi pénzért...
26 F
Mindenhol van X óra után csendháborítás, de azért nem szólhatsz, amiért a délutáni szunyókából felvernek. Joguk van használni a saját kertjüket akkor is, ha állat módjára viselkednek. Ha este 10-kor csinálnák azt mondom oké, de így sajna nincs igazad.
Mellesleg tudom mit érzel, mellénk is most költözött egy háromgyerekes család. Ők nappal szolgáltatják nekem a műsort, én meg nekik alvásidőben. Na nem visszavágásból, csak én akkor érek rá és túl közel építkeztek a házamhoz.
9# igaz, mert ha nem akkor elmennék sörözni a haverokkal vagy kondiba.
de mivel tanulni kell, ezért itt kell legyek
éjjel meg nincs energiám
reggel dettó
hozzáteszem ha elmennék valami programra, attól még idegesítő ez a ricsaj, csak én nem hallom.
Egyébként meg, ősszel nem volt kint medence a kertben és a gyerekeket sem láttam hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!