Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit csinálnátok a szomszédo...

Ti mit csinálnátok a szomszédokkal? Nem bírom már idegileg.

Figyelt kérdés

Mióta itt a nyár a szomszédban van egy medence. (kertszomszéd, az ő kertje pont a hálószobámhoz közel van)

2 kisgyerek állandóan pancsolnak és hangosak. Engem ez víz csobbanás idegesít, de mikor az apjukkal van az haggyán.

Most az anyjuk volt kint és annyira idegesítően röhög vagy kacag vagy óbégat, hogy felkeltett a délutáni alvásomból.

Nyelvvizsgára is készülök, nem tudok így koncentrálni csak éjjel.

Napozni sem tudok kimenni.

Olvasni egy könyvet esélytelen.

Nem is az zavar, hogy 1-2 alkalommal hanem tényleg minden egyes nap...

Szóval én a kertbe már ki sem megyek, pedig direkt azért jöttünk kertes házba, 3 szor annyi pénzért...

26 F

2019. jún. 13. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%
Én ezért mondtam, hogy én sem szólok semmiért a szomszédnak, de elvárom, hogy ők se szóljanak ha én hangoskodom vagy buli van. Az egyik szomszédommal ez 20 éve működik, az újak meg alkalmazkodnak.
2019. jún. 14. 12:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Szintén kertes házban lakom,egyik oldalt 6! gyerek van,elég kicsik. Egész nap óbégatnak,veszekednek..éjjel szól a zene,mindig buli van náluk. Ja,és 2.kutya,akiknek lett 3.kutyus,akik már tanulnak ugatgatni..na gondolhatjátok! De már megszoktam.
2019. jún. 15. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!