Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső alberlö túl hangos mit...

Felső alberlö túl hangos mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Egy csaj lakik felettünk albérletbe nincs is bejelentve ide hozza a barátait buliznak éjjelén ként akkor folyton hangos akkor is ha egyedül van éjjel énekel akkor ugrál remeg a mennyezet és folyton bútorokat húzógat hangosan.halgatja a zenét neki többször szóltunk de vele nem lehet normális beszélni mert egyből letámad és ordít szóltunk a közös képviselőnek ő szólt a tulajdonosnak és tegnap úgy jött ide le úgy kopogott hogy szabàjszerűen verte az ajtót de úgy jött ide mint aki verekedni akkar kimentünk és már ordított hogy ő semmit nem csinált meg elege van belőlünk hogy mert hogy ő dolgozik és nekem állt de ha ütött volna akkor biztosan vissza ütőm.. elvileg a közös képviselőnek azt mondta tulajdonos kiköltözik ma ezt tegnap mondta de még mindig itt van és ugyan úgy hangoskodik bútorokat húzógat és hangosan beszélget kint és nevetgél én szerintem ezt már direkt csinálja de már elegem van ebből nem tudom kipihenni magam és senki nem tesz semmit most lett tényleg elegem napi 4 órákat alszok tanulni sem tudok a zaj miatt órán koncentrálni sem...
2019. szept. 20. 00:23
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Prosti.. szólj a NAV-nak. Vagy a felette lakónak, hogy áztassa le a francba. Esetleg ha otthon van és pihen hangszorót ragassz a plafonra és nyomasd a 10 ezer herzet, abból majd tanul a retke.
2019. szept. 20. 00:29
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Birtokvédelmi ügy, a közös képviselőnél tehetsz panaszt. Ha csak hümmög és semmit nem lép, akkor a jegyzőhöz is fordulhatsz.
2019. szept. 20. 00:36
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Egy szavadat sem hiszem.

Mindig az alsó szomszéd panaszkodik, de volt szerencsém felső szomszédbak lenni. Be akarta adni a kanyar dumát, hogy egész éjjel a bútorokat húzogattam, de nem jött be neki, otthon se voltam, éjszakás műszakban dolgoztam. Addig zaklatott, amíg feljelentettem miatta. Nem sittelték le, de az eljárási költséget ki kellwtt fizetnie. Utána nyugtom volt a vén krvától.

2019. szept. 20. 05:18
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Az nem úgy megy, hogy a tulaj 1 nap alatt kirakhatja. Valószínű kapott egy hónapot a kiköltözésre.

Egyébként nem leszek népszerű, előre is bocsi, de aki panelba/társas házba költözik, az tudja, hogy ez ezzel jár. Mindenhol szomszédok vannak körülötted, nagyjából 0 esély van rá, hogy egyik sem lesz hangos.

Kertes házba kell költözni. Jó szigeteléssel teljes csönd lesz. Ez van.

Ha a lakás tulaj csinálná ezt, semmit nem tudnál tenni. Csendháborításért hívhatnád a rendőröket, de a bútor tologatásért senki nem büntetné meg.

2019. szept. 20. 06:03
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Azért az se normális, akinek az a hobbija, hogy állandóan bútorokat húzogat
2019. szept. 20. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Mindig ez a szöveg, hogy bútor húzogatás. Fogalmam sincs mi adhat ilyen hangot, de senki nem rendezgeti 2 naponta a lakását
2019. szept. 20. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Mindig ezt a bútortologatást kamuzzák ezek a vén bolondok. Mintha az embereknek ehhez lenne kedve munka után, alvás helyett.
2019. szept. 20. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

A gyereküvöltés és az állandóan vihogó az egyik legrosszabb.

Extrába jön az állandó kutyaugatás.

A bútorhúzogatás az egy csendes "szakma" ezekhez képest.

2019. szept. 20. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!