Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyakorit elárasztották a...

Gyakorit elárasztották a depressziósok, te sajnálod őket vagy megveted őket?

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Sem-sem. Tudomásul veszem a létüket. Konkrétan engem arra figyelmeztetnek, hogy én ne adjam fel soha a jobb lét keresését és megvalósítását. Tkp én hálás vagyok nekik!

Ők megakadtak az útjukon, némelyikük -lustaságból és gyávaságból, vagy mert nem láttak jó példát- le is hazudja az út (mint folyamatos fejlődési lehetőség) létét. Beköltöztek a nihilbe, a belsejét (még az ablakokat is) kitapétázták sérült kis egójuk sírámaival. Naná, hogy nem látnak ki... Időnként összeverődnek a gyakin, a világot vádolva vacak sorsukért és magukat eszköztelennek feltüntetve. Olyan alapigazságoknak nincsenek tudatában, mint hogy aki képtelen elviselni az aktivitás kockázatát, azok a passzivitásét szenvedik el.

Én is voltam ilyen, de elértem az alját, és onnan elrugaszkodtam felfelé. Ha én képes voltam rá, más is az (nincs bennem semmi különleges).

Szép napot!

2019. júl. 23. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon klise szerintem..

VEDD BE A HALDOLODAT B*SZD MEG!

2019. júl. 23. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom őket!

Én is voltam depressziós és nem kívánom senkinek azt az érzést mikor úgy érzed, hogy nincs kiút...! Ezt persze egy olyan személy nem értheti aki még nem élte at. Érthető, hogy nem jön át egy olyan személynek aki még nem tapasztalta és úgy látja, hogy lehetetlen így érezni és csak sajnáltatja magát az illető!

Ne ítélj el senkit semmiért amíg nem ismered a körülményeit!

2019. júl. 23. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Relatív,hogy ki depressziós valóban és ki nem. Vannak emberek

,akik hangulata ugyan depresszív,az még nem jelenti azt,hogy depressziós is.

És van aki megjátsza a depressziót,hogy legyen aki felfigyel rá,legyen aki sajnálja,mert így figyelmet kap. A tini gyerekek kb 60-70%-nál láttam ilyet. Főleg Instagrammon..

Nem ítélem el őket,mert ez sem magától jött nekik. A szülők felelőtlensége,rossz nevelése és a kevés együtt töltött idő miatt válnak ilyenné általában a gyerekek.

2019. júl. 23. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki megveti a depressziósokat, az nem tudja,hogy valójában mi a depresszió. A legalattomosabb betegség, az ember életkedvét, életerejét veszi el.
2019. szept. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!