Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti nem lettetek depressziosok,...

Ti nem lettetek depressziosok, mikor veget ert az iskola?

Figyelt kérdés
Aki az lett, miert? es, h jott ki belole? Aki meg nem, az miert nem?:D elore is koszi.

2017. szept. 19. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem, mert nem áll meg az élet az iskola után. Szerencsére a barátaim is megmaradtak akikkel igaz, hogy ritkábban találkozom, de nem romlott meg a kapcsolatunk. Van egy normális állásom, eltartom magam, a hobbijaimra is maradt idöm. Én inkább úgy érzem, hogy most vagyok egyenesben :)
2017. szept. 19. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Én igen.

Nem találom azóta a helyem a világban, a szüleim abban a pillanatban fordultak el tőlem, dolgoztam a szar szakmámban 3 hónapot és rájöttem hogy egyáltalán nem nekem való. Nem tudom mi lesz velem. Jobb lenne meghalni. A suliban sem szerettem, de tényleg egyre rosszabb minél idősebb az ember. :(

2017. szept. 19. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem lettem. Egyreszt csak divetbetegsegnek tartom a depressziot, masreszt nagyban beindult az onallosodasi folyamat, volt motivaciom elore haladni.
2017. szept. 19. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:
a divatbetegseg szerintem azert tulzas, maximum a 14 eves lanyoknal. :D egyebkent koszonom a valaszokat, ment a zold pacsi. :D
2017. szept. 19. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
már kérdezted
2017. szept. 20. 04:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Depressziós? Életem egyik legboldogabb napja volt, mikor ott volt a kezemben a diploma.
2017. szept. 20. 05:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Utáltam az iskolát a sok gyökér osztálytárs miatt ...

Sokkal jobban szeretek dolgozni mellete van időm elég sok dologra .

2017. szept. 20. 13:38
 8/9 Zenon ***** válasza:
65%

Szia!

Én hosszú évekig depressziós voltam, mivel szerettem suliba járni, nem kellett aggódnom a holnap miatt, és volt egy megszokott közösség, ahova tartoztam. Miután ennek vége lett, maradt a munka világa és a dolgos felelős hétköznapok megszürkítették az életem egy kissé. Olykor feltörnek az emlékek, és jó lenne visszamenni az időben, és átélni a gondtalanságot. De nem lehet. Igazából most is elszomorít, hogy öregszem, de enyhült a dolog, mert nincs mit tenni. Minden megy tovább.

2017. szept. 20. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

De, az lettem.

Mindenfelé gyerekzsivaj, bulizó kölkök a legtöbb este és már nem lehet aludni már éjjel se, nemhogy nappal...

Jobb lenne ha folyamatosan lenne iskola és nem érne rá a sok kölök flangálni az utcán mindig.

Meg jobb lenne ha őrök állnának a kijárat előtt és senkit nem engednének haza késő délutánig.

-.-

2017. szept. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!