Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongók/depressziósok! Hogy...

Szorongók/depressziósok! Hogy bírjátok az iskolát?

Figyelt kérdés
számomra kész borzalom, éjszaka aludni is nehezen tudok mert félek hogy másnap iskolába kell mennem..

2016. szept. 9. 23:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem vagyok iskolas, de nyugtatóval sok mindent kilehet bírni. Nehezebben borulsz ki az emberektől
2016. szept. 9. 23:13
 2/12 anonim válasza:
Én sehogy. Én ott hagytam az egész iskolát a idióta, tiszteletlen, bunkó népségével együtt. Mindig fájt a gyomrom reggelente, sose reggeliztem, hevesen vert a szívem, kapkodtam a levegőért, stb. Oh és még valami: ha valaki azt tervezi hogy tabletázni fog a közösség/suli miatt, akkor azt mondom hogy csak saját felelősségre! Ugyanis annyi mellékhatása van ezeknek a ''dili bogyóknak'' hogy szép kis listát fel lehetne állítani róla.
2016. szept. 9. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is az van, hogy reggel nem látom értelmét felkelni, gyomorgörccsel megyek minden egyes reggel, amit iszonyatos kibírni, aztán egész nap a "nem akarok élni"-hangulatomban vagyok.
2016. szept. 9. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Oruljetek neki hogy az iskolatol szorongtok, vannak akik attol szoronganak amikor haza kell menniuk.
2016. szept. 9. 23:28
 5/12 Molyember ***** válasza:
Jó lenne még most kezelni, mert aztán dolgozni is kell, a munkahelyen meg ugyanolyan emberek lesznek, mint az iskolában, csak idősebbek.
2016. szept. 10. 00:44
 6/12 anonim válasza:
Lehet nem ártana egyszer felkeresni egy szakembert. Egyrészt a szorongásod az iskolától természetes–e? ill. feltárni h. az okok természetesek v. kórosak.
2016. szept. 10. 01:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul, a f@***m ki van már belőle...
2016. szept. 10. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Csak az osztályom egy részével vagyok jóba(10-12 ember),egyedül miattuk járok be. Ha utálnám őket,akkor otthagynám az egész kócerájt a rákba,csak ugye nem akarok alkalmi munkákból tengődni.. Ez itt a nagy húzóerő.

Egyébként sajnos sok egészségtelen dologgal bírom ki,ezt nagyon sajnálom. Frontin,cigi,energiaital és a pénteki alkoholizálás a barátokkal,na meg a sok-sok lógás,amik amúgy mindig igazolva vannak.

2016. szept. 10. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Régebben én is így voltam vele, de amióta antidepresszánsokat szedek, azóta minden rendben, nem gyomorgörccsel járok be reggelente, stb. Akárki akármennyire ellenzi is az antidepiket, nekem nagyon beváltak.
2016. szept. 10. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Rosszul. Mindenki felől csak az elvárásokat kapom, kb 2 ember van aki megérti a lényem 1/3 részét. A többieknek meg fájna gondolkozni mielőtt engem fárasztanak. Nap végén alig várom, hogy egyedül sétáljak sötédedéskor zenét hallgatva. Ez az egyetlen ami megnyugtat.
2016. szept. 11. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!