Szorongók/depressziósok! Hogy bírjátok az iskolát?
Figyelt kérdés
számomra kész borzalom, éjszaka aludni is nehezen tudok mert félek hogy másnap iskolába kell mennem..2016. szept. 9. 23:10
1/12 anonim válasza:
Nem vagyok iskolas, de nyugtatóval sok mindent kilehet bírni. Nehezebben borulsz ki az emberektől
2/12 anonim válasza:
Én sehogy. Én ott hagytam az egész iskolát a idióta, tiszteletlen, bunkó népségével együtt. Mindig fájt a gyomrom reggelente, sose reggeliztem, hevesen vert a szívem, kapkodtam a levegőért, stb. Oh és még valami: ha valaki azt tervezi hogy tabletázni fog a közösség/suli miatt, akkor azt mondom hogy csak saját felelősségre! Ugyanis annyi mellékhatása van ezeknek a ''dili bogyóknak'' hogy szép kis listát fel lehetne állítani róla.
3/12 anonim válasza:
Nekem is az van, hogy reggel nem látom értelmét felkelni, gyomorgörccsel megyek minden egyes reggel, amit iszonyatos kibírni, aztán egész nap a "nem akarok élni"-hangulatomban vagyok.
4/12 anonim válasza:
Oruljetek neki hogy az iskolatol szorongtok, vannak akik attol szoronganak amikor haza kell menniuk.
5/12 Molyember válasza:
Jó lenne még most kezelni, mert aztán dolgozni is kell, a munkahelyen meg ugyanolyan emberek lesznek, mint az iskolában, csak idősebbek.
6/12 anonim válasza:
Lehet nem ártana egyszer felkeresni egy szakembert. Egyrészt a szorongásod az iskolától természetes–e? ill. feltárni h. az okok természetesek v. kórosak.
7/12 anonim válasza:
Nagyon rosszul, a f@***m ki van már belőle...
8/12 anonim válasza:
Csak az osztályom egy részével vagyok jóba(10-12 ember),egyedül miattuk járok be. Ha utálnám őket,akkor otthagynám az egész kócerájt a rákba,csak ugye nem akarok alkalmi munkákból tengődni.. Ez itt a nagy húzóerő.
Egyébként sajnos sok egészségtelen dologgal bírom ki,ezt nagyon sajnálom. Frontin,cigi,energiaital és a pénteki alkoholizálás a barátokkal,na meg a sok-sok lógás,amik amúgy mindig igazolva vannak.
9/12 anonim válasza:
Régebben én is így voltam vele, de amióta antidepresszánsokat szedek, azóta minden rendben, nem gyomorgörccsel járok be reggelente, stb. Akárki akármennyire ellenzi is az antidepiket, nekem nagyon beváltak.
10/12 anonim válasza:
Rosszul. Mindenki felől csak az elvárásokat kapom, kb 2 ember van aki megérti a lényem 1/3 részét. A többieknek meg fájna gondolkozni mielőtt engem fárasztanak. Nap végén alig várom, hogy egyedül sétáljak sötédedéskor zenét hallgatva. Ez az egyetlen ami megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!