Szerintetek ez a táska jó egy 11. -es lánynak?
Kétlem, max akkor ha csak a füzeteket viszi haza *vagy van iskolai szekrénye ahol könyveket tárolhat* ami tapasztalat alapján nem elég. Valamint bocsi de nem is egészséges ilyen típusú táskát nehéz könyvekkel megtölteni és kézben cipelni.
Tapasztalatból mondom, én még néha a nagy hátizsákom is keveselltem,mert volt hogy egy nap 9 órám volt, olyan tárgyakból amihez azért kell felszerelés, vagy egy napra több dolgozatot időzítettek amihez azért kellett könyveket is nem keveset hazavinni.Idén leszek 12-es, tapasztalatból mondom. Szóval tudom ciki a hátizsák, de én ezt nem ajánlom.
17L
Én is ilyesmivel járok suliba, bár van szekrényem, így egyszerre max 1-2 füzetet meg könyvet viszek haza. Előző válaszoló, mi az, hogy "túl felnőttes"? Nem egy tizenkét évesről beszélünk, egy év és felnőtt.
Ha viszont nincs bent szekrénye, praktikus venni egy csinosabb hátizsákot is, és ha sok cuccot kell vinnie max abba pakol.
En kulfoldon elek mar nagyon reg ota, es le vagyok dobbenve, Magyarorszagon ennyire ciki diaknak lenni? Miert kell ilyen noi felnott taskat hasznalni iskolataskanak egy 11 eves kislanynak? Itt nalunk egyenruha van es egyentaska is, egeszen a tizenkettedik evig vagyis erettsegiig. Tudom hogy otthon nem ez van, de szerintem attol meg nem kellene ennyire elszallni a masik iranyba sem.
Ket eve mikor utoljara hazamentem eppen augusztus vege szeptember eleje volt, szoval az iskola kezdes. Epp egy iskola mellett volt a szallasom es lattam amint az elsos gyerekek tobbsege buszken vonult a legujabb legdivatosabb 20 ezer forintos taskaval. Szegeny szuloje meg ment mellette szakadt melegitoben. Mire jo ez? En egy gazdag orszagban elek, de meg itt sincs ez a flancolas. Iskolataska az iskolataska, a tankonyvek hordozasara valo, a legdragabb sem kerul tobbe mint magyar penzbe atszamitva otezer forint. Pedig itt a fizetesek sokkal magasabbak.
Biztosan le leszek most nagyon hurrogva es pontozva, de a lelke melyen tuti hogy mindenki tudja hogy igazat mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!