Hogyan illeszkedjek be egy közösségbe? (bővebben a leírásban)
Figyelt kérdés
Idén kezdem az egyetemet. Középiskolában nagyon visszahúzódó voltam, de az osztályom valamennyire behúzott a közösségbe, elfogadtak olyannak, amilyen vagyok. De most, hogy közeledik az egyetem, a gólyatábor, félek hogy mi van ha nem tudok beilleszkedni, nem szeretnék különc lenni. Mit tegyek? Hogyan illeszkedjek be?
21/L
2017. aug. 24. 20:09
1/4 anonim válasza:
Golyataborba mindenkeppen menj el! Ha valakivel egy szobaba kerulsz, kezdj el vele baratkozni, ismerd meg az o baratait!. Vagy kerdezd meg egy kisebb tarsasagtol, hogy odamehetsz-e hozzajuk! Esetleg, ha kiszursz valakit, aki egyedul van, menj oda hozza, es maris nem vagy egyedul! Ha lesz valami buli, vagy program, menj el ra! Sodrodj az arral! Jo lesz!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod! :))
2017. aug. 25. 00:15
3/4 anonim válasza:
Én is visszahúzódó típus vagyok, és pont idén kezdem az egyetemet. A gólyatáborba mindenképpen menj el, hosszas gondolkozás után végül én is elmentem és egyáltalán nem bántam meg, életem egyik legjobb élménye volt. Ott nagyon könnyen össze lehet barátkozni a többiekkel úgyhogy mindenképpen csak javasolni tudom!:) Szerintem az is fontos hogy próbálj meg nyitott lenni az emberek felé.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igyekezni fogok :))
2017. aug. 27. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!