Hogyan illeszkedjek be egy közösségbe? Elszoktam az emberektől teljesen.
Figyelt kérdés
Kresz tanfolyamra megyek, de elvagyok szokva az emberektől, munkanélküli vagyok már egy ideje, nem nagyon járok el itthonról, nem folytatok beszélgetést idegen emberekkel. Jó lesz kimozdulni, meg tanulni, de azért mégis félek belekezdeni...2016. nov. 29. 19:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem is kell beilleszkedni, nekünk 4-5 alkalom volt összesen a kresz és egyszer se beszélgetett senki senkivel.
2/3 anonim válasza:
Én amikor kresz tanfolyamra jártam akkor 1 emberen kívül senkit sem ismertem ott és a köszönés és elköszönésen kívül nem is volt beszélgetés a többiekkel. Ez nem olyan mint egy osztály, hanem mint az egyetem, valamelyik tahó még köszönni se köszön...
3/3 anonim válasza:
cigizel? Dohányzóban lehet legjobban beszélgetni ez alapszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!