Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Semmi életcélom nincs, nem...

Semmi életcélom nincs, nem érdekel semmi, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

25F. Nem érdekel semmi az életben igazából, amibe belekezdek azt hamar megunom. Nincs sok barátom, akik vannak, mind külföldiek, több100-1000km-re tőlem. Nem köt semmi ide, ahol vagyok, csak a közeli családom.

1 éves gap-year-en gondolkozok, hogy elmenni a nagyvilágba, csak minden pénzemet elköltöttem, hogy lakásom legyen, de igazából annak se örülök, hogy meglett..

Menthetetlen vagyok? :D

2019. júl. 21. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami extrémsport esetleg javíthatna?
2019. júl. 21. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon hajlamos vagyok depressziózni, rajtam csak a sport segített, de abból is csak az, ahol erőt kell kifejteni, pl. súlyzózás, kardio edzések pl. nem. És kb. 2-3 naponta kell edzenem, különben megint kezdek depizni. Ez van, vannak ilyen emberek is. Az egészséges táplálkozás is sokat segített, tehát, hogy ELÉG kaját egyek, és értékeset, hús+zöldségek, valamennyi szénhidrát. Csokit, édességet pedig ritkán, engem úgy érzem azok inkább lehúznak a depibe, nem is értem, hogy gyógyíthatja magát valaki csokival depresszió ellen. És sok alvás.

Ez most így elég triviáilsnak hangzik, de nekem ezek tényleg sokat segítettek, és ha amúgy jól vagyok alapból, akkor több kedvem van belefogni bármibe is (vagy folytatni :)

2019. júl. 21. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is edzek rendszeresen, meg normálisan is próbálok kajálni.

viszont ez nem depresszió, voltam már depressziós párszor :), inkább valami fásultság szerűség.

Extrém sport? Jól hangzik, vadvízi kajakozás tetszene :D

2019. júl. 21. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak egyszer próbáld ki, ha úgy érzed, hogy tetszene. Onnantól fogva ez lesz a hajtóerőd.
2019. júl. 21. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Na a vadvizi evezés szuper! Ott még találhatsz újabb ismerősöket!
2019. júl. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!