Vannak barátaim, volt barátnöm mégis mindvégig magányosan érzem magam, nincs életcélom, gyülölettel lettem tele, nem érdekel semmi, nem törödök semivvel, mi lehetaz oka?
Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 17:57
1/5 anonim válasza:
Gondolj végig az életeden. Ahol egy fájó ponthoz érkezel, ott a probléma.
2/5 anonim válasza:
Nehezet kérdezel, mert ehhez jobban kellene ismerni az eddigi életedet,neveltetésed körülményeit, a jellemedet,életkorodat.Baratnőddel meddig voltatok együtt? Mikor szakítottatok?Én 44 éves vagyok és kimondott életcélom nekem sincs,szeretem jól érezni magam a mindennapokban,jókat kirándulni, enni,kurni. Kikkel szemben érzel gyűlöletet?
3/5 A kérdező kommentje:
emberrekel szembe
2018. szept. 6. 20:13
4/5 anonim válasza:
Nos,ha végig nézek az emberiség történelmén,nekem is egyből ellentmondásossá válik az emberekhez való viszonyulasom...Szóval valahol megértem az érzéseidet.Ellenben az a baj,ha valaki ezt táplálja magában,önmagát emészti el.Legyél önző! Szeresd magad annyira,hogy nem emészted el magad!A munkádat szereted csinálni?
5/5 A kérdező kommentje:
nem nem szeretem a munkamm nem szeretek emberekkel dolgozni mert irritálnak idegesít a jelenlétük egyszerüen ha megnézük atgondoljuk milyenek az emberek , miket tesznek csinálnak már csak azzal hogy nemfoglalkozunk a másikkal , a természettel az érzésekkel , csak gyülölni lehet az összeset
2018. szept. 7. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!