Hogy találjam meg önmagam? Mindig mindent csak muszájból csináltam. Nem érdekel hosszútávon semmmi, nincs életcélom. Más emberek hogy találják meg az élet értelmét?
Figyelt kérdés
Muszájból végeztem el azt a szakmát, amit, muszájból dolgoztam a munkahelyeimen, mert nem volt más a környékünkön. Soha nem voltak hobbijaim, nem érdekelt semmi hosszútávon, és egyre besavanyodottabb, frusztráltabb, szorongóbb, depressziósabb lettem az évek alatt. Más emberek, honnan tudják mi érdekli őket? 26/L2016. aug. 31. 16:04
1/3 anonim válasza:
Önismeret.
Kapcsolj ki mindent, esetleg nyomjál be valami klasszikus zenét vagy valami olyan zenét, ami egyszerű, de nem vonja el a figyelmedet. Aztán kezdj el gondolkodni azon, hogy ki vagy, mi az amitől szerinted boldog lennél, stb...Majd jönnek maguktól a dolgok.
2/3 anonim válasza:
Nem az erdeklodesi koroddel van a baj, hanem azzal hogy nem notted dolgoztad fel a szuleid tul kontrollalo nevelesi modszeret, vagy valami mas miatt kellett tul gyorsan felnonod.
3/3 anonim válasza:
Én ugyan tudom, hogy mi érdekel igazán, de az nem az a dolog, amiből meg lehet élni. Így én is kényszerből választottam szakmát most. Az élet szopás. :( 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!