Ti szeretittek a vasàrnapot? Nem jut eszetekbe mindig hogy mindjàrt hétfö reggel és kelni kell?
Most is dolgozom
Szal nekem sose volt egy tragédia
Nem is emlékszem mikor volt olyan h hétvégén egyik nap nem munka.
Nyugi fizikai és érettslgivel és nem gyár kedves obelixem
Én mikor vissza kellett mennem a kollégiumba még fizikai jelei is voltak, hogy rosszul vagyok, mert gyűlöltem azt a helyet. Azóta mindig hálás vagyok vasárnap, hogy nem kell órákat buszoznom, hogy beérjek moslékfalvára <3
Úgyhogy a vasárnap nekem pont jó nap lett mostanra, de megértelek.
Én szeretem a vasárnapot
Az a nap a héten amikor csak magammal törődök és feltőiltödök egy kicsit. Nem gondolok a holnapra mert annyira nem stresszel,hogy dolgoznom kell menni
Egyebkent delutanos leszek,tehat még koran sem kell kelnem ^^
Ha mindig a jövő miatt aggódnék, akkor elég szar életem lenne, szóval nem teszem. Hétfőn meg igen, munkába kell menni... de az jó dolog! Nem azt mondom, hogy szeretem, de elvagyok vele, és jól fizet. Ha ennél szarabb munkám lenne, akkor azt biztosan nem csinálnám, mert az éhenhalás is jobb, mint olyat csinálni, amit gyűlölsz.
A te problémád tehát a tehetetlenséged, az hogy elvagy a szarban! Jobb nyafizni, mint jobbá tenni az életedet. Szóval ha szarul akarod érezni .agad, akkor tedd! Nyugodtan! Csak minket hagyj ki belőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!