Korán kelők? Mit csináltok ha felébredtetek?
Figyelt kérdés
Akik korán kellnek,értelem szerűen munkanélküli napra gondolok,mivel töltitekba reggeleket mig a tőbbiek alszanak?
Nyáron és télen is gondolom más a hosszabb nappalok/éjszakák miatt
2019. ápr. 7. 06:37
1/14 anonim válasza:
Zuhanyzom, csinalok egy kavet, kimegyek a kertbe, leulok a gephez dolgozni, vagy csak csinalni valamit, csinalok reggelit, vagy kimegyek a boltba ha kell, vagy jogazom.
2/14 anonim válasza:
Kávé,cigaretta,vegetálok,össze szedem a gondolataim,netezek esetleg megfürdök,nyújtok...stb
3/14 anonim válasza:
Benézek a gyakorira, hátha van valami kretén kérdés amin lehet röhögni.
5/14 anonim válasza:
Maszturbálok az ágyban, zuhany, reggelit készítek a páromnak meg a gyerekeknek, esetleg jogázok.
6/14 anonim válasza:
Olvasok, filmet sorozatot esetleg videót nézek, idegenekkel beszélek, lefőzöm a kávét
7/14 anonim válasza:
Olvasok. Ha világos van és nincs kellemetlenül hideg, elviszem a kutyát sétálni, bár erre már felébrednek a többiek is.
8/14 anonim válasza:
*kelnek
*értelemszerűen
*töltitek a
*míg
*többiek
Jövök gyk-ra helyesírásokon röhögni.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi
Én ma zenét hallgattam torna és edzés közben,majd forró tusolás és reggeli,az előbb pedig egy fincsi ölelős... :)
2019. ápr. 7. 09:21
10/14 anonim válasza:
A kérdés azokra vonatkozik, akik NEM egyedül élnek?
Én egyedül élek, kávéztam, reggelizni még nem volt kedvem, netezés és nyelvtanulás.
Ma kell mosnom, főznöm, növényt gondoznom, nyelvet tanulnom, programoznom és nem ártana takarítanom sem. Míg a többihez legalább kedvem van, ehhez nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!