Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit csináltok olyankor...

Ti mit csináltok olyankor amikor úgy érzitek belefáradtatok mindenbe?

Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Igyekszem minél többet olyanokkal lenni, akikkel jól érzem magam, akik szeretnek.

Ha nem is beszélem ki a problémáimat, akkor is kizökkentenek abból a lelki állapotból, amiben benne vagyok.

Ha ez nem lehetséges épp, akkor sétálok, mozgok, sportolok, megnézem az embereket az utcán, magamba szívom a friss levegőt.

Esetleg elkezdek vagy újra megnézek egy sorozatot és annak a világába merülök bele. Kb ezek.

2019. febr. 18. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Pihenek, és kimegyek a természetbe, hogy tiszta fejjel át tudjam gondolni, mi az amin változtatni kell, mi az amin tudok is, hogy a fásultság állapotból kikerüljek. Mókuskerék, kiégés, sikerélmény hiánya, szűk szociális háló, szeretethiány, magány. Ezektől mind érezheted. Keresd meg azt a részét az életednek, amin tudsz változtatni, és ott indulj el, a többi dolgot meg majd hozza magával.
2019. febr. 18. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Alvás. Majd reggel megváltoztatom a hozzáállásom.
2019. febr. 18. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Alvás. Vagy pia és alvás. Másnap meg úgyse lesz erőm a mentális nyűgjeimmel törődni mert baromi rosszul leszek. Rögtön két nap esik ki az önsajnálatból, szerintem elég jó.
2019. febr. 19. 04:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban egy ilyen helyzetben vagyok. Ilyenkor full hamar felkelek, nem tudok aludni, csak kattogok a megoldásokon. A kiutakat keresem, de érzem, hogy benne vagyok egy gödörben... És ebbe fáradok bele, hogy csak mélyebbre ások.
2019. febr. 19. 05:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Alszom egyet, olyan dolgokat teszek amik jót tesznek a lelkemnek pl vásárlás, egy jó fürdő,zuhany, leginkább akkor csak magammal foglalkozom, elmegyek egyet sétálni ha jó idő van kirándulni, vagy agymosás: alkohollal oldom a hülye gondolatokat.

Volt, hogy az alvás segített, másnapra enyhültek az érzéseim..vagy el is tűnt.

Ami mostanság még eszembe jut egy jó retro disco lenne csak ilyenre alkalmas személy nincs az életemben, egy kis önfeledt tánc sose árt sőt, nagyon is jót tett a lelkemnek ,mert jól éreztem magam a tánc közben a barátaimmal..

Nekem pl még a legutóbbi munkám is segített benne, hogy elfelejtsem a szakítás okozta keserűséget.

Van 1 pár dolog ami mindig előjön aztán elmegy, majd újra feltűnik ez már csak ilyen. Hullámvasút.

Sokszor segítene egy jó baráti társaság akikkel megértem magam és jó a hangulat, de ez sajnos mára eltűnt. :/ így elég nehéz egyedül oldani a feszültséget bennem, de megoldom.

2019. febr. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!