Szerintetek mennyire számít a kinézet egy embernél?
Az igényesség és az ápoltság egy alap dolog, viszont a szépség és a testalkat mennyire számít nektek? Igaz az a mondás, hogy a külső megfog a belső megtart?
Köszönöm a véleményeket.
Volt időszak, amikor számított számomra a külső. De kezdtem észrevenni, hogy sokan olyanok, mint az almák: kívül szép, belül rohadt.
A neten lévő nők szépsége nagyon csalóka, mert a valóságban ilyen nincs.
Az egyik legnagyobb társkereső oldal a világon(okcupid), rendszeresen végez kutatásokat, felméréseket.
Megállapították, hogy a férfiak normálisan látják a nőket, kb haranggörbe eloszlásban, a legtöbb átlagos, de van bőven szép és csúnya is.
A nők szerint a férfiak 80%-a átlag alatti külsővel rendelkezik, a legjobb 10%-ba hibahatár környékű szám jött ki, kvázi nincsenek 10/10es pasik nők szerint.
A férfiaknak jobban számít a nők külseje, de sokkal kedvesebben pontoznak, a nőknek kinézeten kívül számít más is, de durvábban is pontoznak.
Személyes vélemény:
Egyéni preferncia minden. Számomra a barátnőm a leggyönyörűbb nő, kb egy évvel a találkozásunk előtt csináltam egy listát hogy milyen asszonyt akarok, szerencsém volt.
Ellenben tudom hogy 100% hogy egyik haverom sem jött volna össze vele, mert észrevehetően magasabb náluk, vagy legjobb esetben egymagas, én is csak pár centivel verek rá, ha leülünk már ő nyer. A legtöbb férfi meg fél a magas nőktől, ő pedig egy szőke amazon.
Értelem szerűen a személyiség is fontos, randiztam már olya nővel párszor aki jól nézett ki, de olyan szinten elviselhetetlen volt a személyisége hogy a végére már taszított
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!