Mit tehetnék? Kérlek olvassátok végig, tanácsra van szükségem.
" Így islöl deszka, hátul léc vagyok egy kis hassal, de ennél laposabb nem szívesen lennék. "
Így is elöl* , és úgy értettem, hogy mellben és fenékben nem szívesen lennék laposabb, a hasamból pedig fogyni szeretnék, de először az így is 0 mellemből és fenekemből menne le először, mert hasra hízok. És eleve most alakulok, és nem akarok diétába kezdeni, pedig nem esne nehezemre a motiváció nélkülözésének hiányában. Bocsi az elírásokért.
Nem diétázni kell te, hanem edzeni :D
Meglepő dolgot fogok mondani: a fenék izom. Akkor lesz kerek feneked, ha a farizmaid edzettek. Azért vagy mindenhol lapos és azért nagyon feltűnő a zsír a hasadon, mert a vázizmaid 0 formával rendelkeznek, persze hogy nagy hangsúlyt kap az a picike kis zsír is, ha nincs, ami "körülvegye".
Erre tényleg nincs jobb megoldás mint az edzés. Menj konditerembe,és megoldódik a fenék és has probléma.
Ha zavarnak a fogaid (és megtehetitek anyagilag) akkor csináltass fogszabályzót. Nekem egy évet volt fent, 10.-ben vették le,szuper lett.
Az orrodon/melleden nem nagyon tudsz változtatni,de szerintem ha a fentieken sikerült,akkor ezek annyira már olyan vészes dolgok. Manapság a médiában általában egyenesen álló C+os plasztik melleket lehet látni, de a legtöbb embernek nem ilyen van...
Ilyenek az átlagos mellek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!