Érezted már azt, hogy olyan, mintha fonákul lennél bekötve?
Pl. morális kérdésekben, amiben a többség vall valamit, ami szerinted erkölcstelen, te a szöges ellentétét vallod, ami erkölcsös, tartással bíró.
Vagy, ami a többségnek nem tetszik, az neked igen. Ami szerintük logikus, az szerinted nem. Ami szerintük jó film, zene, akármi, az szerinted nem, mert egyedi az ízlésed, olyan, ami nekik nem tetszik. Sorolhatnám reggelig.
Hogy érint ez? Kort, nemet is írj!
Konkrétan -mindennel- így vagyok, többek között ez okoz állandó beilleszkedési problémákat. Nem jelenti azt, hogy nincsenek barátaim és nem illeszkedek be sehova, de nagyon nehéz, többek között ezért.
El szeretnék jutni a közeljövőben egy pszichológushoz, beszélgetni szeretnék vele erről.
Amúgy ez olyan érzés, hogy azért én ugyanúgy ufónak látom az embereket, mint ők engem - csak ők egy embert látnak ufónak, én mindenkit. :D
Szóval engem az is érdekelne, hogy a többi ember miért gondolja úgy, ahogy; nemcsak a saját elemzésem, hogy nálam miért alakult ki stb.
Majd a pszichológusnál meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!