Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érezted már úgy, hogy a...

Érezted már úgy, hogy a történeted véget ért?

Figyelt kérdés
Mint egy kitalált történet karaktere, úgy érzem, a történetem már rég véget ért. Olyan céltalan, üres az életem. Másokra nézek, és mindenkiben egy folyamatban lévő kalandot, sztorit látok, de magamban már semmit. Nem számít mi történik az életemben, semmi sem érződik már akkora "csapásnak", mint bármi korábban.
2019. febr. 9. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress új célokat, legyenek megvalósíthatók, de kelljen kicsit hajtani ertuk
2019. febr. 9. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Néhányan már biztos érezték így az életükben, akár többször is, komolyabb vagy kevésbé komoly indokok miatt. Felesleges rajta szépíteni, nem egy pozitív érzés, az biztos. Bár attól is függ, hogy ennek inkább csendes megélője vagy, vagy szomorúvá tesz ez a gondolat, szenvedsz esetleg miatta. Logikusnak tűnik, hogy célok, jövőkép hiánya válthatja ki. Esetleg mostanában lezárult kapcsolatok. Vagy az is lehet, hogy már évekkel, hónapokkal ezelőtt történt valami, amit lelkileg most tudtál lezárni. Mondjuk nem az volt a kérdésed, hogy elemezzelek, szóval ne haragudj. Csak elgondolkodtatott a kérdés. Velem is előfordult már ez. Most inkább a "mindent hazugságnak érzek a világban, és a leglogikusabbnak az tűnik, hogy elmenjek" stádiumban vagyok személy szerint. De amúgy gondolom lehet változtatni ezeken, csak bele kell sodródni abba az útba, amit igazán önmagadnak érzel. Amin látod, hogy vezet valahova, egy személyes, neked kitalált helyre, aminek csak te érzed az igazi jelentőségét. Gondolom már megint túl elvont vagyok :D
2019. febr. 9. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Egy kérdés. Mi történik a moziban amikor egy történet véget ér?

Kezdődik egy újabb!

Még nem veszed észre, mert most kezdődik, de már történik, már megy a "filmed". Majd amikor ennek a sztorinak, ennek a résznek is a végére érsz, akkor fogod majd látni hogy hol és mivel is kezdődött el.

2019. febr. 9. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Számomra ez az élet értelme. Magamnak megmutatni, hogy mindent el tudok érni. Ez a hozzáállás a legmélyebb szakadékból is képes kihúzni, majd-e mellé egy tornyot emelni. Aminek a tetejéről letekinthetek az ekkori problémáimra, és ez ad nekem egészséges magabiztosságot.
2019. febr. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!