Miért érezted magad utoljára megbántva?
Csak próbáltam nem bunkó lenni, ezért gerinctelennek hívtak.
Most meg dúlok-fúlok magamban, hogy jó, akkor innentől nem fogom figyelembe venni mások érzéseit, de az meg távol áll tőlem, szóval ehh... Nem volt jó ez a nap. :D
Apróságok vannak csak.
Párom ma azzal bántott meg, (több férfin is feltűnt ez amugy), hogy ma is versenyszellem miatt áll csak mellém.
Szoval ha a segítségét kérem nem ér rá, kifogások, de ha azt mondom hogy akkor más pasikkal megoldom, akkor hirtelen mindenben segiteni akar.
Ha szomoru vagyok, empatikus arcot vág, de igazábol hidegen haggya, de ha azt mondom, milyen jo tanácsokat adott nekem egy srác, akkor egyből azzal jön hogy üljünk le komolyan beszélgetni mit hogyan lehetne megoldani.
Másik hozzátartozom a rosszindulatával.ha megkérdeztem mikor vette a pékárut ma vagy tegnap, akkor nekem támad hogy azt feltételezem rola hogy romlott kajával akar etetni, izzik a gyűlölettől. Ha valamit adott hogy azzal megcsinálhatok ezt azt, amikor rákérdez hogy kész e, es mondtam nem, az első feltételezése hogy semmit nem becsülök meg, lusta vagyok, támad, közben próbáltam es a helyzet csak annyi hogy nem sikerült, nem tudom megcsinálni.
Röviden a mai nap megbántásai:
Párom versenyszelleme, családtagom rosszindulata
Hab a tortán, a barátnőm aki viszont szeretett volna találkozni velem es nem tudtam, mégis kedves aranyos, nem sértődött be, a főnök pedig üzent hogy asztalomon vár egy kis lé :)
Szoval pont forditva a szeretteimtől kapom az ívet, mások akiknek nem is kéne, rém kedvesek velem.
Ez volt a mai nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!