Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? (Gyökér tanár)

Mit tegyek? (Gyökér tanár)

Figyelt kérdés

Van egy ofőm,aki nagyon h###,ma jelentette be,h dologzat,és adott egy lapot amit normálisan meg sem csináltunk,mert "nincs rá idő" stb...

Szerdán írunk tz-t,de azt 1 hétre bekell jelnteni nem?

A konfliktus pl neki ennyi:

Ez gáááázzz!

Figyelmeztető!

Ennyi.

Normális?

Jó jegyet már fáj neki megadni,persze mindenkit most szivat pl feletet (nem engem)

Kirándulásra nem megyünk mert rosszak voltunk....

Helyette matek kémia órák....

Lehet valamit tenni?

Nagyon antipatikus!

Valaki?

#Tanár-normális
2019. máj. 27. 22:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindegy,már csak 2 hét és vége!
2019. máj. 30. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

Tudod, mi a gáz?

Hogy csak akkor tanulsz, amikor jó előre bejelentik. Legközelebb már írásbeli kérvényt követelsz tőlük?

Értem én, hogy a témazárót be kell jelenteni... de tudod, engem még arra neveltek, hogy nem csak jogaim, hanem kötelességeim is vannak. Kötelességed lenne például rendszeresen készülni. Akkor mondjuk nem érne meglepetés. Sőt, még talán azt is meg tudnád tippelni, hogy nagyjából mikor lesz témazáró.

Ettől persze még ő lehet pocsék tanár, de te meg pocsék tanuló vagy.

2019. jún. 7. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
nem az én tanáromról beszélsz? xD
2019. jún. 7. 12:33
 14/16 A kérdező kommentje:

#12:

Az oktatási rendszer a gáz,és persze az álszent dumád....

Szerinted naponta lehet 6-7 órára tanulni normálisan?

A pocsék tanuló részre csak annyit,h szerintem a 3.74 átlag nem olyan pocsék.

"Kötelességed lenne például rendszeresen készülni"

Igyekszem,de ez így nem korrekt,h csak gondol egyet és tz,amíg nem korrekt miért lenne bármilyen kötelességem ha egy fa.. és am ha bejelenti, tanulok rá egész nap,és elkezdi nagyítóval keresni a hibát,pedig nem én vagyok a "hülye,bunkó" gyerek, próbálom kerülni a vitákat.

Szerintem,ha ilyen,így viselkedik,addig,miért kéne kötelesség az,h minden egyes nap nézzem át,nem arról van szó,h nem tanulok,mert átnézem az anyagot napról napra de nem fogom minden nap úgy mint egy tz-t.

2019. jún. 7. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Neked meg tipikus tanárellenes háborgó dumád van.
2019. jún. 7. 15:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Miért ki az aki szereti a tanárokat?

Persze vannak jó arcok de amit leírtam éd ha neked szimpatikus,akkor te nem vagy teljesen normális már bocsánat

2019. jún. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!