Mit tegyek? (Gyökér tanár)
Van egy ofőm,aki nagyon h###,ma jelentette be,h dologzat,és adott egy lapot amit normálisan meg sem csináltunk,mert "nincs rá idő" stb...
Szerdán írunk tz-t,de azt 1 hétre bekell jelnteni nem?
A konfliktus pl neki ennyi:
Ez gáááázzz!
Figyelmeztető!
Ennyi.
Normális?
Jó jegyet már fáj neki megadni,persze mindenkit most szivat pl feletet (nem engem)
Kirándulásra nem megyünk mert rosszak voltunk....
Helyette matek kémia órák....
Lehet valamit tenni?
Nagyon antipatikus!
Valaki?
A kérdéseidre a válasz:
Szerdán írunk tz-t,de azt 1 hétre bekell jelnteni nem?
- Nem kell előre jelentenie. Akkor írta dolgozatot amikor akar..
A konfliktus pl neki ennyi:
Ez gáááázzz!
Figyelmeztető!
Ennyi.
Normális?
- Vélemény nyilvánítása neki is lehet, ahogy neked is van, hiszen itt szidod a gyakorin.
ó jegyet már fáj neki megadni,persze mindenkit most szivat pl feletet (nem engem)
Kirándulásra nem megyünk mert rosszak voltunk....
Helyette matek kémia órák....
Lehet valamit tenni?
- Igen, lehet valamit tenni. Pl: Tanultok, és az ilyen váratlan felelés, és dolgozatírások nem okoznak meglepetést. Aki tanul, annak nem gond egyik sem..
Tz-t 1 héttel előtte szokás bejelenteni,de senkit sem érdekel ha 3 nappal előtte szólnak.
Mire kéne jó jegyet adni? Ha elérted azt a ponthatárt,akkor jár, de ha nem, akkor mire fel? Tudom,hogy idegesítő, ha csak 1 pont hiányzik, de ez van.
Viselkedni nem tudó gyereket én sem vinnék kirándulni.A tanár felelőssége vigyázni a diákokra.Ha valami baj történik,akkor őt veszik elő.
,,Ez gáááázzz'' Nem lehet, hogy a hangsúllyal volt gond?
Az idegsít,hogy úgy beszél,h azt se tudja hol van....
Nem vagyunk brutálisak egy átlag osztály vagyunk ahol vannak káromkodások stb de most ezért nem megyünk na mind1.
Bocs elírtam:
Jó jegyet már fáj beírni,a rosszat azonnal,szarrágó,és mindenbe beleköt ez a stílusa,aztán még mi vegyübk neki ajándékot aha :
🖕 Be 😂😂😂😂😂
Milyen villám tz?
Nálunk ilyen nincs,de ezt bekell jelenteni mert dupla jegyet kapunk...
Bezzeg az én időmben az ember ette meg a szrt, ma pedig a sz@r eszi meg az embert.
Vannak ám kõcsõg tanárok, de nagyon nehéz váltatni.
Ossze kell fognotok es higgadtan bepanaszolni valami nyilt napon, vagy gyulesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!