Amíg beilleszkednek és nem követelnek maguknak mindenféle külön jogokat, és a lábuk között lévők alapján használnak közösségi helyeket (wc, öltöző) akkor felőlem Apache helikopterek is lehetnek, nem fogom bántani őket.
2019. máj. 27. 18:21
3/16 anonim válasza:
Igazából semmi, ilyen van, előfordul, messze nem kellemes dolog, és szívből kívánom nekik, hogy egyszer az életben találják meg a helyüket és boldogságukat.
Az más kérdés, hogy amúgy "normális" (értsd: nem transznemű) emberek ezreit rángatják bele a dologba, meggyőzik őket, hogy igenis transzok, azok meg mennek a divattal (mert igenis divat is lett belőle), később pedig a több hónapos hormonterápia után rájönnek, hogy mit is műveltek a testükkel egy kis figyelemért cserébe.
kor
nem
2019. máj. 27. 18:24
4/16 anonim válasza:
Azt hogy faszsag. 27/N
2019. máj. 27. 18:24
5/16 anonim válasza:
Sajnálom a transzneműeket, mert rengeteg bántást kapnak és nagyon nagy hányaduk szenved depresszióban (bár ez nem is csoda), ill. lesz öngyilkos.
Amúgy személyesen nem ismerek ilyet, bár elvileg a környékünkön él egy transznemű fiú (mármint aki lánynak született, de férfinek érzi magát), de én még nem találkoztam vele. Ha lenne a környezetemben ilyen ember, nem ítélném el pusztán emiatt. 21l
2019. máj. 27. 18:29
6/16 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy a sima heteroság(férfi-nő) kapcsolat a "norma" a melegeket elfogadom részben mert nem tehet róla hogy "ilyen" (bár a díszbu.ikat utálom)
Viszont, a transzneműek ők "vágtak," bele ebbe úgyhogy nem értem a gondolkodás módjukat(elítélem őket) de amíg nem tárják ki a világ elé hogy ők kik addig lesza... őket
2019. máj. 27. 18:34
7/16 anonim válasza:
Én őszintén szólva kicsit félnék, ha olyan emberrel ismerkednék, aki transznemű, és ez csak közben/utána derülne ki. Nekem ezt mgé szoknom kell, én nem valószínű, hogy tudnék egy nőnek született embert férfiként látni, de nem vagyok ellenük.
2019. máj. 27. 18:42
8/16 anonim válasza:
Én csak kort és nemet írok.
2019. máj. 27. 19:33
9/16 anonim válasza:
Ilyen nincsen, bár az asztalt lehet széknek használni, és a széket asztalnak, de az asztal akkor sem szék, vica versa.
2019. máj. 27. 19:52
10/16 anonim válasza:
Születésüktől fogva a saját testük és létük börtönében élnek, amitől rettenetesen szenvedhetnek. Nem könnyíti meg a dolgukat az sem, hogy ritkán vallhatják be, hogy mit éreznek, hiszen senkit nem érdekel amit éreznek. Ha fiú akkor úgy kell élnie, gondolja magában a környezetük. De eközben nekik minden porcikájuk azt kívánja, bár élhetnének úgy ahogy érzik, hogy kellene. Vagy legalább nyíltan, nem bújkálva. Nem tudok más kontextusban beszélni, mert ebben élnek. Nem tudnak másképp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!