Mindenem megvan mégsem vagyok boldog. Mi a teendő?
Elkényelmesedtél, megvan mindened, de nem tudsz értékelni semmit. Menj végig az El Camino-n! Egy ilyen hosszú úton megismered magad, átértékeled az egész életet. Semmi luxus, ágyi poloskás tömegszállások, vérhólyagos, fájó lábak, fáradtság, vér és verejték, éhezés, szomjazás, hőség vagy eső, de a végén egy teljesen új ember tér vissza.
Sok blogot, fórumot, segítséget találsz ezzel kapcsolatban a neten, de vannak csoportok is, útitárs keresők is.
Vannak igaz barátaid? Van életcélod? Van családod? Van hobbid? Van szerelmed? Sportolsz valamit? Elégedett vagy magaddal (belsőleg és külsőleg is)? Szereted a munkád?
Ezek jutottak eszembe de még sok más dolog lehet. Gondolkozz el rajta.
#9 amit felsoroltál kipipálva.
Megvannak a remek élmények házigazda vagyok minden hétvégén. Előző szombaton csontleves tepsis hús rántothús túróstészta 5 féle üditő több féle alkoholos ital 6-an voltunk,
Baráti életemet is úgy érzem hogy jó. De boldogtalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!