Mi tehetne még boldogabbá ha mindenem megvan?
Én már azokat sem szoktam érteni akiknek egy karórája van. Kérdezem minek, aszondja jó a víz alatt is. És az jó? Persze. Ja, akkor oké. És karcálló, az is jó. Meg olyan pontos, hogy nem tud elállitódni meg ahhoz a központi izéhez igazodik... itt érem el akaratlanul is a blablabla állapotot, az nagyon rossz nekem, mert nem szándékos, csak lekapcsol az agyam egy része, tök magától, nem tehetek róla, szerintem nem illik, figyelnem kellene arra amit a másik mond akkor is ha nem erdekel, és próbálom de nem megy. Az árát is szokták mondani, mégis csak arra emlékszem belőle, hogy egy szám, aminek semmi értelme. Tehát hogy egy cucc aminek alapból semmilyen hasznát nem látom, be van kategorizálva áranként is, az alapján hogy mit bír ki, meg milyen extrákat tud. Ez nem gáz mert nullával szorozni az még oké. Azt nem értem mitől jobb az axtra nulla a semmitől, de elfogadom, hogy van akinek ez számít.
Nem is tudom. Vedd meg mások vágyait. Olyat is szoktak.
Ha van pár perced, nézd meg:
Mindig mondtam, a gazdagoknak a legrosszabb. Mindenük megvan, mindent unnak, nem tudnak örülni semminek.
Nekem meg egy lángos, egy csúszda is öröm a Balatonon.
7-es ez nem így van. A boldogság nem pénz kérdése... csak akkor ha valaki ezt hiszi.
Hidd el vannak elég sok olyan gazdag ember, aki tudja mi az igazi érték. A gazdagság is relatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!