Elhagytam a pénztárcám az összes iratommal együtt. MINDEN benne volt. Hogy kell utána járni a hivatalos dolgoknak, hogy újra meg legyen mindenem, ha nem tudom mivel igazolni magam? Mi ilyenkor a teendő?
Viszont az nem lenne kockázatos, ha bemegyek a rendőrségre és azt hazudom, hogy kiraboltak?
mi van ha kiderül, hogy nem mondtam igazat?
Nem derül ki, nem foglalkoznak vele. Olyan helyet mondj, ahol nem lehet térfigyelő kamera. pl: mentél át valami putri utcán a zebrán, neked ment egy srác, bocsánatot kért és elment, te 3 perc múlva akartál venni egy üditőt és ho-hooo nincs meg a tárcám :/
Egyébként én tavaly vettem a tesómmal felesben egy 60.000 Ft-os police napszemüveget és kötöttünk rá lopási biztosítást. Fél évvel később bementem a helyi police-ba és mondtam, hogy vonaton elmentem pissantani és kiraboltak. kb 20 perc alatt megírták a jegyzőkönyvet, amivel bebattyogtam a szemüvegeshez és egy héttel később megkaptam a 60.000 ft-os police napszemüveget. Így kettőt kaptunk egy áráért ;) igen, ez csúnya dolog, de kit érdekel, amíg a gépezet biztosít ilyen kiskapukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!