Régi-jó ismerősöm sokkoló családi tragédiája éjjelén hívott segítségül /nem a rokonait/ Több, mint 600 kmt-t autóztam, csomagok rakodásakor tönkretették a tolatókamerámat. Ez eddig kb.60. 000. Ft. Két hónap óta se kép-se hang. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 14:38
1/9 anonim válasza:
Elkönyveled, hogy néha a segítség áldozatokkal jár.
2/9 anonim válasza:
Kihasznált. Nem barát, ne foglalkozz vele többé.
3/9 anonim válasza:
Minek ugrasz neki?? Hivja a rokonait csaladot. Én fel se venném éjszaka am.
4/9 anonim válasza:
Erre jó voltál. Nem volt ez kölcsönös barátság, inkább csak kihasznált. Vagy behajtod rajta a 60.000 vagy benyeled és "tanulópénz"
5/9 anonim válasza:
Mi az, hogy se kép-se hang? Nem veszik fel neked a telefont? Vagy úgy érted, hogy a kamerán?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem barát, hanem ismerős. Úgy éreztem, hogy segítenem kell, ezt nem bántam meg. Vártam, hogy lenyugodva majd előhozza a dolgot. A kamerán sincs kép/hang, meg az esemény körül sem. Zavar a dolog, nem tudom hogy kellene szóba hozni a költségeket...
2019. febr. 26. 02:35
7/9 anonim válasza:
Ha sokkoló családi tragédia volt, lehet, hogy kisebb baja is nagyobb a te kamerádnál és rég elfelejtette. Örülj, hogy nem te vagy a helyében.
8/9 anonim válasza:
Szerintem több dologtól is függ, pl. hogy mi volt az a bizonyos családi tragédia. Vagy hogy milyen anyagi helyzetben vannak az ismerőseid, akiknek segítettél.
Mondjuk szerintem kicsit túl sokat vártál vele, nem feltétlenül fogják elhinni, hogy ők rontották el.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat -ahány ház, annyi szokás. Igazán jó megoldás nincs. Én nem fogok előjönni a témával, a segítőkészséget mérsékelni kell.
2019. febr. 28. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!