Mit a teendő, ha semmi nem érdekel, fogalmam sincs, mihez kezdjek magammal?
"Pénzem pedig van bõven"
Na ez itt a baj, hogy kiégtél és már nincs ami motivál.
A válasz egyszerű. Foglalkozz a befektetéseiddel, amik pénzt termelnek. És abból élj. Miért érdekelne állás? Tedd azt amihez kedved van. Amikor tehettem, én sem dolgoztam állásban, tehát nem voltam pénztermelő gépezet. Hanem amihez kedvem volt, persze az is mind hasznos tevékenység volt a jövőre nézve. Az hogy az ember nem kényszerül rá állásra, tapasztalatom szerint előbbre lehet vele jutni mint görcsös megfeszített és idegen helyen végzett munkával. Persze az ember hajlamos sodródni a tömeggel, vagyis ha látod hogy reggel mindenki rohan dolgozni akkor te is azt csinálnád ösztönösen, de ha teheted akkor nem az a megoldás.
Állás nélkül több időt "dolgoztam" otthon mint állásban. Még az életet is rövidnek találom, mert annyi tenni való lenne, ami nem pont pénzkeresés.
25 évesen ez teljesen természetes,hogy rád jött ez az érzés és egyszer csak úgy kibukott...én is 25 éves vagyok szintén férfi.
A lényeg abban van nálad, hogy igazából mint te is keresed a helyed.
Neked érzelmileg nincs rendben valami az elmondottak alapján, szerintem nem igazán magadat adod hanem azért eléggé ragaszkodsz az elvárásokhoz is már csak ez is elég nagy szerepet játszik abban, hogy ilyen sok mindent elértél.
Érzelmileg kéne megtalálni a szükségleteidet..neked azért nincsenek álmaid és céljaid, mert "mi a f*nak" anyagi biztonságod van,jó helyzetben vagy...tehát mit kéne tenni azért, hogy rájöjj mi a probléma veled?
én ha helyedben lennék bármennyire is fájna direkt megszopatnám magam azzal, hogy elvonok magamtól dolgokat...direkt félre tenném a pénzt, és az igényeimet egy jó időre amig észre nem venném mire is van szükségem igazából.
Először az lenne az üzenete a lelkemnek az biztos , hogy "hol a pénzem" utána viszont elkezdeném keresni, hogy miért a pénzt keresem miért is pont nem azt amire a LELKEMNEK van szüksége...tehát VALÓS dolgokra, mert a pénz nem valós nincs identitása...az okés, hogy valós értékkel bir, de neked az nem ad valós motivációt.
Neked a szeretlenséggel van bajod.
Sok gazdag embert ismerek általában hitben találják meg magukat amúgy, de szerintem te erre reflexből azt mondod hogy NEM.
Ha ezt nem is fogadod el, nézzél kicsit jobban magadba mert neked ez hiányzik...a társadalom annyit lát ami körülötted van az alapján megitél, és annyit ad! ez itt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!