Miért akarnak sokan belehalni, ha esik az eső?
Figyelt kérdés
Ok, ha 5 napja esik, már gáz, persze, de komolyan néha akkora ügyet csinálnak belőle,sirànkoznak stb
Mi lenne, ha nem is esne? Örülnének, ha elsivatagosodnánk a g..cibe?
2019. máj. 5. 21:10
21/22 anonim válasza:
Nos ez viszont igaz, és tetszik a gondolatmeneted is! :)
Kár, hogy a legtöbben teljesen öntudattalanul élnek, de jó látni, hogy akad kivétel. További szépeket!
22/22 anonim válasza:
Nálam még a rinyapistáskodásnis legalább koncepciózusan kezelt dolog. Azaz tudom, hogy nem helyes, felesleges, ám hagyom magamat "hibázni" is, nem megyek át önutálóba. Tehát simán, magam előtt is kész vagyok belátni a tévedéseimet, ám a teljesen felesleges szégyenérzet kiküszöbölésével. Érdekes adalék, megfigyeltem az itt írogató embereknél, hogy azok szoktak azonnal ellenségképet gyártani a másikakból, akik valójában magukkal nincsenek megbékélve. És abban totál igazad van, hogy sokan bele is ragadnak ebbe, azaz öntudatlanul csak vegetálnak, nem is "él"-nek. További jó 7vgt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!