Miért akarnak sokan belehalni, ha esik az eső?
Ok, ha 5 napja esik, már gáz, persze, de komolyan néha akkora ügyet csinálnak belőle,sirànkoznak stb
Mi lenne, ha nem is esne? Örülnének, ha elsivatagosodnánk a g..cibe?
Igazából már mindegy mit csinálunk, az éghajlat szét lett bszva.
Nem esik eleget. Szóval én speciel, bár nem szeretek vizes lenni, ha megyek valahova, üdvözöltem az esőt, és nem bánom, hogy napokig kitart. Az idei elő-nyárnak meg nagyon nem örültem, mert nem normális időjárás. Mármint egykor nem volt az. Már mindegy.
Viszont nincs hideg, szóval annyira nem is gáz, tegnap és ma is voltam sétálni, esernyő nélkül, bőrkabátban (az ugye nem ázik át.) Nem különösebben zavart.
De divat sírni minden időjárás miatt. Ha túl meleg van, az a baj. A esik, az a baj. Ha fúj a szél, az a baj. Ha hideg van, az meg már apokalipszis.
Komolyan, annyira hülyék az emberek, hogy arra nincs szó, se több szóból álló kifejezés.
Télen hiszti megy a hideg miatt, mindenhol 25 fok és afölé fűtés és nulla szellőztetés. Mindenki mindig meg akar fagyni.
Nyáron temetik az egész lakosságot.
Ha borult az idő (még eső nélkül is), akkor már sokan kórusban sírnak, hogy de rossz idő van, még a kedvük is rossz.
Munkatársam a héten már 15 fokban sírt, hogy hideg van, amikor 20 fok volt, de fújt a szél, akkor meg azért, mert fázik a széltől.
Én amúgy valahogy pont olyan vagyok, hogy mindegy, milyen idő van, csak azért szellőztessék a zárt helyeket (nem állandóan, de elégséges mértékben), legyen oxigéntartalma a levegőnek.
Nagyon unom az állandó hisztit.
Néha tényleg úgy érzem, mintha mindenki az időjáráson hisztizne, bármilyen is legyen az.
Tanúsítom. Minden kibszott reggel a női öltözőben, ha eső vagy szél van, akkor megy a picsogás. Soha se jó az, ami épp van, max a kellemes tavaszi napok. De akkor meg reggel van hiiideeeeeg meg hűűűűvőőőőős *ide képzeljetek affektáló, picsogó hangokat*.
Nem, komolyan. Agyrém. Megértem, miért született a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!