Ti mit szólnátok, ha anyátok és a nővéred belépkedbek a fiókodba, nyomoznak utánad a neten, ellopják az eszközeidet?
Volt olyan fiókom, amiből ki is zártak. Megváltoztatták a jelszavamat, majd kikapcsolták a visszaállítást, azóta sem tudok hozzáférni.
Volt, hogy arra ébredtem, hogy még én aludtam, nyomják a tabletomat...
Volt egy email címem, amibe évekig belépkedtek.
Vicc.
Ha elmegyek fürödni, egyből nekiesnek a táskámnak, telefonomnak.
Elmúltam már 18, nem kisgyerek, féltésből.
Nem egyszer kerültem kellemetlen gelyzetből, mikor email levelezéseket kinyimtattak, még ismerősöknek is mutogatták.
Ezért fel is jelenthetném őket szerintem, minek ellenség. A felgört fiókomat azóta sem kaptam vissza és a tartalmát.
Nehéz lhinni, hogy valaki ilyen gyámoltalan legyen.
Nem használsz jelszót? Bekapcsolási kódot a készülékekhez? Ha ők meg tudják változtatni a jelszavadat, miért nem teszed meg ezt te magad?
Régi telefonom még nem volt képelnyőzár, a fiókhoz úgy fértek hozzá...
Persze, ez mind meg van, de volt, hogy kilesték.
Kicsit paranoid téveseszmének, kényszerképzetnek hangzik. Kezeltek valaha ilyesmivel vagy hasonlóval pszichiátrián? Komolyan kérdezem.
Néha amit a valóságnak hisz az ember, az nem a valóság, csak a fejében van.
What the fuck?
Most azon mit kell beképzleni, hogy elveszi az ágyról és olvassa? Arra ébredtem, hogy a tablet főképernyőjén olvasgatták az üzeneteket, amit én hiábzatm el, mert kihozta a Facebook értesítéseket... Letiltani meg nem akartam a funkciót...
Nekem anyám ugyan ilyen volt. A face jelszavamat egy csomószor kileste amikor nála voltam. A levelezéseimet dettó. Igaz akkor már elég rossz kapcsolatban voltunk egymással és már nagyjából egy éve apumnál laktam, szóval valószínűleg megpróbált valahogy így "kontrol alatt tartani". A sztori vége az lett, hogy nagyon csúnyán összevesztünk és megszakítottam vele mindennemű kapcsolatot.(hozzáteszem elsősorban nem emiatt szakítottam meg vele a kapcsolatot) A fiókjaimból nem zárt ki így az összes jelszót meg tudtam változtatni (szerencsére ő nem jutott el addig, hogy kizárjon).
Nem lehet, hogy van valami a háttérben ami miatt ezt csinálják? És itt alsősorban nem a túlféltésre gondolok...
Azokról a fiókokról, amikből kizártak azokra szerintem keresztet vethetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!