Honnan ered az a mítosz, hogy a férfiak nem tudnak többfelé figyelni (multitasking)? Van erre ellenpéldátok? Akár saját tapasztalat? 30f
Ennek van tudományos magyarázata, én is olvastam. De nem fogom ide leírni, mert ha tényleg nyitott lennél rá és nem csak mint egy kisgyerek vitatkozni próbálnál az itteniekkel, akkor utána olvasnál.
És ha hiszed ha nem, kb. Mindenki leszarja hogy elhiszed e vagy sem, ha annyira imádod akkor multitaskingolj egész nap, kis önbizalomhiányos, bizonyítani vágyó gyermekem. Hajrá.
Anyám nézte a filmjét, közben apámmal beszélgetett, aztán bement hozzájuk a húgom is, ő is mondta a magáét, de közben meg anyámnak azon is járt az esze, hogy vajon minden rendben van e velem az osztálykiránduláson, meg még minden apróságon járt az esze közben, amiket hogy oldjon meg. Ja és közben kötött is és a macskát is simogatta. Ezt elmesélték nekem, azért tudom.
Na ez az, amire egy férfi sosem lesz képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!