Hogyan mondjam el a csajnak hogy hagyjon békén?
Figyelt kérdés
Már két hete zaklat, írtkál, találkozgatni akar, állandóan a nyakamra jár, ha 10 percen belül nem írok vissza minden 10. másodpercben kérdőjelet vagy emojit küldözget, már szorongok ha meglátom hogy ír vagy a környéken van. Elmondtam már neki hogy nem akarok tőle semmit de akkor sem hagy békén. Mit tehetnék? én 18f, ő 17-18l.2019. márc. 28. 17:55
11/11 A kérdező kommentje:
#8 Megtettem, nem fogadta el.
#9 Nem, én ezt úgy értettem, hogy ő nagyon gyerekes. Az én hibám, rosszul fogalmaztam. Ilyen hisztiket még a 12 éves húgom sem vág le, mint ő tette... Nem megúszásra hajtok, csak nem akartam / akarom megbántani. Megmondtam már neki hogy nem akarok semmit és pont, hagyjon engem végre békén mert már nagyon kiakaszt, de nem érti meg.
#10 Jó meglátás. Sajnos én úgy nőttem fel hogy megvan rá az "okom" (mármint erre a nagy jószívűségemre), de ez most mellékes. Nehéz bunkónak lennem másokkal, de ebben az esetben teljesen igazad van. Köszi mindenkinek!
2019. márc. 28. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!