Hogyan mondjam meg a csajnak, hogy szeretem?
Hát úgy semmi képpen se, hogy egyszer csak odamész hozzá és azt mondod neki, hogy: szia, szeretlek!
Azt tudnám javasolni, hogy próbálj a közelébe kerülni, sokat beszélgetni vele, és ha szívesen vagytok egymással, akkor már nem nagy kunszt elhívni egy fagyira vagy sütire stb.
Szerintem működhet osztályon belül, de ha mondjuk nem jön össze, akkor meg kell beszélni a végén, hogy
1:-házi nyúlra nem lövünk
2:-de kis cuki vagy! 13 évesen nagy teljesítmény, ha már barátnőzni akarsz!
3:- próbálj hozzá Közelebb kerülni! Beszélgessetek Minnél többet! De arra vigyázz, h ne rakjon barát zónába!!! Az teljes bukást jekente! Ha meg akarod neki mondani, vidd el fagyizni! Mostmár kezd jó idő lenni! Hívd el egyszerűen! (pl.: Szia! Ma van egy kis időd, mert akkor elmehetnénk fagyizni!(ha aznal nincs ideje akkor ígértesd meg vele a holnapot, beszélj le vele egy időpontot!)) És ott elmondhatod neki, ha úgy alakul! Bármi kérdésed van, Írj!
ne legyen harag vagy kellemetlenség stb.
Úgyhogy szedd össze magad, nem kell fosni, nem harapnak a lányok! Sok sikert! :)
Egyre gondoltunk :)
Csak én két részletben (2-es és 5-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!