Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam meg a csajnak,...

Hogyan mondjam meg a csajnak, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályban akibe én szerelmes vagyok persze külsőleg nagyon jól néz ki belsőleg pedig nagyon imádnivaló csaj tehát nem az a beképzelt féle. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan mondjam meg neki, hogy szeretem? Mert egyenlőre nem nagyon szoktunk beszélgetni de viszont jóba vagyunk mert már dolgoztunk eggyütt különböző tanulmányi versenyek felkészülésénél és dolgozat íráskor is szoktam neki segíteni amikor nem tud valamit de amúgy nem rossz tanuló 4-es 5-ös mint én és a csaj 13 éves mint én akinek van valami ötlete az írja légyszives és a negatív kommentekből, beszolásokból nem kérek.
2015. ápr. 13. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:

"az osztályban"

NETEDD!

2015. ápr. 13. 16:45
 2/7 anonim válasza:

Hát úgy semmi képpen se, hogy egyszer csak odamész hozzá és azt mondod neki, hogy: szia, szeretlek!

Azt tudnám javasolni, hogy próbálj a közelébe kerülni, sokat beszélgetni vele, és ha szívesen vagytok egymással, akkor már nem nagy kunszt elhívni egy fagyira vagy sütire stb.

Szerintem működhet osztályon belül, de ha mondjuk nem jön össze, akkor meg kell beszélni a végén, hogy

2015. ápr. 13. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:

1:-házi nyúlra nem lövünk

2:-de kis cuki vagy! 13 évesen nagy teljesítmény, ha már barátnőzni akarsz!

3:- próbálj hozzá Közelebb kerülni! Beszélgessetek Minnél többet! De arra vigyázz, h ne rakjon barát zónába!!! Az teljes bukást jekente! Ha meg akarod neki mondani, vidd el fagyizni! Mostmár kezd jó idő lenni! Hívd el egyszerűen! (pl.: Szia! Ma van egy kis időd, mert akkor elmehetnénk fagyizni!(ha aznal nincs ideje akkor ígértesd meg vele a holnapot, beszélj le vele egy időpontot!)) És ott elmondhatod neki, ha úgy alakul! Bármi kérdésed van, Írj!

2015. ápr. 13. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne már 2-es! Én is ezt akartam írni!!! 3-as vagyok...
2015. ápr. 13. 17:15
 5/7 anonim válasza:

ne legyen harag vagy kellemetlenség stb.

Úgyhogy szedd össze magad, nem kell fosni, nem harapnak a lányok! Sok sikert! :)

2015. ápr. 13. 17:16
 6/7 anonim válasza:

Egyre gondoltunk :)

Csak én két részletben (2-es és 5-ös voltam)

2015. ápr. 13. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. júl. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!