Hogyan mondjam el a csajnak hogy hagyjon békén?
Csak írj annyit, hogy a barátnőd nem nézi jó szemmel, szóval ne irogasson neked, mert le kell tiltanod, ha továbbra is ilyet csinál.
Én mindig kamupasit fullentek a srácoknak, meg tudod oldani te is;)
Mondd meg mégegyszer, hogy nem akarsz tőle semmit, és hogy sajnálod a dolgot, de lépjen túl, és majd fog találni valaki mást, és hogy te részedről itt vége a beszélgetésnek.
És akkor ne is válaszolgass neki, bármennyire is küldözgeti az üzeneteit.
#1 mér próbáltam, 3 napig nem írtam neki vissza meg sem néztem amit írt, erre már odajött hozzám a buszmegbe, eljött a KOLINKHOZ, a sulihoz si eljött és ott várt kint hogy na, akkor most mivan.
#2 Nincs barátnőm és tudja, legjobb haverom az unokatesója (de már ők sem beszéltek kb 8 éve mert ő is utálja mint a frász..)
Fuss el tőle és közben kiabáld hangosan, hogy "SEGÍTSÉG, ŐRÜLT, PSZICHOPATA, GYILKOS!!!!!"
Na ettől tuti le fog kopni rólad. 😄
Több facebook fiókja is van sajnos.. :D
Gondoltam már rá, de akkor engem is hülyének néznének :D
Bántani sem testileg, sem lelkileg nem akarom mert hiába 17-18, még nagyon gyerek.. :/
Ööö... mert ha idősebb lenne, akkor bántanád testileg vagy lelkileg??? Egyébként te is ugyanolyan gyerek vagy még.
Nagyon egyszerű: határozottan mondd meg neki, hogy szálljon le rólad. Muszáj felvállalni a konfliktust. Tudom, hogy az ember szívesebben játszik megúszásra, mert nyíltan konfrontálódni kínos, de néha csak ez az egy út van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!