Ha van egy lány aki tetszik hogyan mondjam el neki vagy hogy s miről bókoljak a csajnak?
nagyon szeretem a lányt de facebookon alig ír vissza, viszont a suliba mindig a szemembe néz és legtöbbszőr, órákon engem néz...
mit csináljak
Szerintem ez a lany eleg felenk lehet bar nem ismerem nem tudhatom.Lehetoleg jol tenned ha kezdemenyeznel altalaban erre var egy lany.Ha teged nez es a szemedbe is nez esetleg meg ha mosolyog is akkor egyertelmu a dolog hogy bejossz neki;) eloszor csak tarsosagban probalj meg kozeledni fele majd utana leszolithatod mikor egyedul latod.Az hogy facebookon nem ir vissza lehet annyi is a dologban hogy nem mu a csaj es szereti az elo dolgokat.Menj oda hozza beszelgess vele keszulj temaval(!) pl szabadido.Tobbszor nezz ra amikor van ra lehetoseged,es mosolyogj ugy a tiszta.Figyeld mit reagal es megnezheted a visszajelzesekbol erez e valamit.
15/L
Másodiknak igaza van. Ne vidd túlzásba a bókokat. Először lehet hogy elég lenne annyit kérdezni tőle hogy miujság, nem facebookon, suliban.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!