Ti is szomorúak lesztek, ha sokat látogatjátok ezt az oldalt?
Régen szerettem (olyan 10 éve) de mostanában akkorát zuhant az egész, hogy elmegy az életkedvem, ha feljövök.
Rendesen rosszul leszek lelkileg. Mostanában inkább, ha olvasgatni akarok, kinyitok egy könyvet, mert itt nem bírom.
Mi lehet az oka? Miért volt más korábban?
"Mostanában inkább, ha olvasgatni akarok, kinyitok egy könyvet, mert itt nem bírom."
Olvasgatni mindig könyveket kellett volna.
Nekem a hajam kihullik, mikor ilyen oldalakat "olvasgatnak" szórakozásképpen. Feljössz, megnézed, hogy igen, még mindig mindenki anált meg mélytorkot akar, lemész, és sírsz, hogy szar a világ. Nem ezt kell "olvasgatni".
Kb. 1-fél évente feljövök valamiért, amit keresek, aztán itt ragadok 1-2 hónapra. Jellemzően vizsgaidőszakban.
Attól vagyok szomorú, hogy mennyire gányul működik az egész. A válaszok és azok pontozása, hasznossága teljesen független a valóságtól és a tényleges hasznosságtól, így az egésznek semmi értelme. Nagyjából ez az internet pöcegödre, ami egy szomorú görbe tükröt állít a magyar társadalomról. Itt mindenki szent, mindenki szid mindenkit és senki sem hibázik. Legtöbbet ebben a kategóriában és a társkeresésben töltök és ott igazán gáz a helyzet. Olyan femináci szintet mint ott, még sehol nem láttam a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!