Miért ölelkeznek az emberek, amikor nagyon boldogok és amikor nagyon szomorúak?
Figyelt kérdés
#szokás #ember #szeretet #félelem #ölelés #boldogság #tulajdonság #személyiség #szomorúság #ölelkezés
2018. dec. 2. 00:49
1/9 anonim válasza:
Mert az ölelés egyfajta vígasz biztonság és ösztön
2/9 anonim válasza:
Azért mert az egyik legjobb dolog, amit az ember a testével tenni tud, és nem kerül semmibe! Ha kell vígasz, játék vagy élvezet.
3/9 anonim válasza:
Ha nagyon szomorú vagy, arra vágysz, valaki legyen melletted, csak úgy csendben, de érezd, ott van.
Az a legrosszabb, amikor az megy el, akinek az ölelése a legjobban hiányzik. :(
4/9 anonim válasza:
Eleinte ez tényleg kissé furcsa, főleg majdhogynem idegennek számító ismerősöktől. Mindenképp a szeretethez van köze, és a kezdeményező érzéseire utal. "Szeretlek mert örömet okoztál nekem." és "Szeress, mert szomorú vagyok." helyzetek állhatnak fenn. Tűrd el ahogy mindenki! :D Tegyél úgy mintha normális lenne. A többségnek az.
5/9 anonim válasza:
Feszültség- és stresszoldó hatása van.
7/9 anonim válasza:
Mert az ölelés egy szeretett személytől megnyugtat és jó hatással van mindkét félre.
8/9 nagybotos válasza:
Valamit közöl az öleléssel. Azt, hogy a másik nincs egyedül.
Olvastam : valamilyen titokzatos (a tudománytól még megfejthetetlen) biológiai energia átadás történik. Egy nagy egészséges élő fa öleléséből is .
Hosszan ölelj!
9/9 anonim válasza:
energiaáramlás
ha több van, adunk, ha kevesebb, akkor kapunk (jó esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!