Ti mit szoktatok csinálni, ha szomorúak, vagy idegesek vagytok?
Ha szomoru vagyok(pl hatalmas kudarcoknál)lefekszem az ágyra vagy padlora es nézem a plafont es megélem a kudarc legmélyebb pontját, aztán kezdek ötletelni, unatkozni es felkelek es megyek teregetni vagy csinálok egy szenyot es csak a ma/jövő van előttem. Nem szoktam sokat a multon töprengeni.
Ha nem tudok egyedul lenni, akkor elindulok céltalan bolyongani, olyankor eddig mindig lett egy társ mellém (összefutok véletlen valaki ismerőssel, aki pont meghallgat, felvidit es reggelig is ráér stb)
Ha ideges vagyok, önkontrollal harcolok. Probálok tizig számolni, nem kiabálni, stb.
Borzaszto nehéz feladni a vitát ugy, hogy a másiknak nincs igaza, de nem tudod meggyőzni. De néha fel kell. Hiábavalo harc az már a vég, azaz egy működőképtelen kapcsolat, be kell látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!