Mihez lehet kezdeni így az életemmel?
Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal. Fiú vagyok, utolsó évemet taposom a fősulin. Utána, hogy mi lesz fogalmam sincs. Nyelv szakon vagyok, tehát nem értek semmihez különösebben. Azért mentem erre mert nem volt más ötletem 18 évesen és beszéltem 2 nyelvet a magyaron kívül.
Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz valamit is találni, esküszöm már nincs sok kedvem élni sem szinte.
Na igen, ez is igaz. Mármint, hogy sok cégnél előny az idegen nyelvek beszélése. Ingerszegény környezetben nőttem fel, ahol az emberek legjava nem vitte semmire. Mindenkiben az van benne, hogy jó úgysem lesz, elégedett élete nagyon keveseknek van. Persze, én jöttem-mentem mindig, világot láttam, de nem találkoztam számomra hasznos dologgal (még). Az álmomtól pedig egy akadály választ el, az sem igazi nagy akadály viszonylag.
A másik gond, hogy senki nem segít, lehet nem is tud. Bárkit kérdezek, hogy mit fog tenni egyetem után, de senki nem mond semmit. Nem tudják, még meglátják stb. Most nem tudom, hogy tényleg ennyire lazán veszik vagy csak altatnak. A korombeli dolgozókat is szoktam kérdezgetni, akiknek nincs semmi végzettségük, hanem egy gyárban robotolnak, hogy meddig csinálják, nem szeretnének többet elérni? Erre egy vállrántás a felelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!